хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Блог видалили.

  • 22.09.08, 08:34

мый блог sp фото повышеника видалили. нущо ж, насильство, то насильство. а ненасильство виставляти трупи єгнипитських  фараонів і брати гроші за їх показ?

те фото врятувало вже не одне молоде життя, покрайній мірі я так вважаю. декілька моїх знайомих говорило, що вже нехочуть і немиожуть жити. типу якщо мене ще й кинуть, якщо я втрачу роботу, якщо .. якщо .. якщо... одним словом депресняк бува в кожного. моя далека знайома теж так говорила, ныхто невзяв її слова до уваги. мовляв хто хоче покінчити життя, той нікому не говрить. чисто випадково її витягли із зашморга і відккачали. це не був акт юнацького максималызму.

всі хто казав "я покінчу життям" як тільки бачили фото говири:"а не все так і погано, я нехочу щоб мене знайшли, мен є заради чого жити"

якщо я когось образив фото із ознакками насильства прошу вибачення. прошу вибачення у коман6ди айюей що можли порушив політику сайту. 

2

Коментарі

122.09.08, 08:57

Здебільшого справа не в образі, а в тому що "..подібне до подібного..". Оскільки метою іюашнків є комфорт кліентів, то навряд-чи цей ресурс позиціонувався-б як "чернушний", що мабуть, здебільшого, призвело до втрат в лавах твоеї антисуіцидної фотокагорти.

    222.09.08, 09:22Відповідь на 1 від ШутNик

    умно сказано. а що буде якщо я викладу фото із ДТП? водій вбив свою сімю, бо пяний в друзку був. то шо, гловне чийсь комфорт, чи те що хтось подивиться і скаже "випивши за кермо несяду"

      322.09.08, 09:41Відповідь на 2 від gam-ua

      Комфорт. Бо ж якщо бодай-що виведе платника грошей за відмірені рамки його душевного спокою, то ти навіть мявкнути не встигнеш як знов залишишся без своїх улюблених засобів шоквпливу. Хижацький оскал капіталізму.Чий ресурс той й ставить рамки дозволеного .

        анонім

        422.09.08, 10:08

        ну у тебе і граматичних помилок у цій замітці
        жах

          522.09.08, 10:18Відповідь на 4 від анонім

          але ж зміст незмінився. тим більше це не оіфційний документ.

          казнить нельзя, помиловать.
          казнить, нельзя помиловать.

          граматику я знаю, але невикористовую для економії часу.

            Гість: KA-BAR

            623.09.08, 11:37Відповідь на 5 від gam-ua

            КАК можно так делать непойму !гады !!!

              723.09.08, 12:13Відповідь на 6 від Гість: KA-BAR

              саша, хелп. зайди на останній мій блог. пиздець