Італійська піца в українській хаті.

Увага! Особам, що не повечеряли - читати і переглядати даний рецепт - суворо заборонено! Тим, хто читатиме натщесерце, щиро рекомендую швиденько щось перехопити. Піца цілком самодостатня страва. Як одна з найяскравіших і смачниших - вона стала невід*ємною частиною світової ресторанної кухні. Щоб її скуштувати - можна поїхати до Італії, чи піти до ресторану. А можна приготувати вдома. Маємо рецепти 2-х італійських за рецептурою і українських за виконанням піц з...

Читати далі...

Ведична кухня поради жінкам.

Господиня блогу до наслідувачів Вед стосунку не має. Наслідування даним правилам не може гарантувати саме такі результати, які мають місце в автентичній культурі. Ведична культура одна з найстарших зафіксованих, що й досі практиткується в світі культур. Якимсь дивом арії, навіть, пройшлися територією сучасної України. Які вони сліди залишили, і чи навчили чомусь тутешніх мешканців - важко сказати, але їхня кухня за принципами не поступається жодній відомій у світі...

Читати далі...

Прочитала камент на блоге Сталика о узбекской кухне...

[Приєднана картинка]midageobserver wrote: 13 Июн, 2011 20:03 (UTC) Как же точно сказано ! Уважаемый Сталик, вот такую картину в моей голове Вы навеяли Вашим текстом. Полдень в майском Ташкенте. Школа. Мы, как обычно, группой подростков в большую перемену бежим на Алайский за лепешками, кто-то за самсой. Лепешки теплые, в полотенцах у апаек, причем, не за 50 копеек (патыр-нон, он невкусный), а по 20 копеек, самое оно. И пекут их не в электрической печке, а в тандыре, маленькие...

Читати далі...

Яблучний пиріг.

"Сидіти на печі - не їсти калачі..." Приказка Насправді, таким чином готувати яблучний пиріг не можна. Здебільшого тісто готується з більшою кількістю рідини (у цьому сенсі розуміється і рідина з яець). По-друге, прийнятно додати до тіста будь-які молочні складові: сироватка, молоко, сметана, вершки. Нарешті, осінь - королева духмяних яблук і різноманітних з них страв. Скажімо часточки, що зрізаються з яблук йдуть на приготування кампота. А влітку маємо...

Читати далі...

Ситуация находится под контролем.

Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. М. Рильський Если кто-то из блогеров действительно хочет поучаствовать в ситуации лично - пишите в личку. Если ваши мысли конструктивны - пишите в личку... Если ваши мысли деструктивны - пишите заметки. Если Тира думает, что таким способом решаются поблемы, в том числе ее личные, - что ж, - это легко проверить...

Апельсиновий салатик з "апельсиновою" петрушкою.

Кажуть, що найкраща креатура у майстерності видумувати нові страви, належить - кваліфікованим кухарям та... вагітним жінкам. Коли якось почула, що знаойма снить "морозивом з зеленою цибулькою", аніскильки не сумнівалась, що саме цього вона потребує. Адже корисна і поживна іжа - саме те, що потрібно. Насправді, не дуже люблю поєднувати солодке та гостре, хоча буде привід - сфотографую і викладу на блог - італійський рецепт морозива з морською сіллю та оливковою олією. От...

Читати далі...

Выставка рассового искусства в столичной галлерее.

  • 17.06.11, 18:49
Выставка расового искусства скопипасчено из ART-Ukkrain Статья Андрея Мовчана. Да много букв, но оно того стоит. Людей в этой стране надо заменить. Заменить на лучших: более интеллигентных, с лучшими манерами и вкусами. Примерно такой вывод напрашивается после посещения выставки "Жлоб-арт", которая на днях открылась в Музее современного искусства. [Приєднана картинка] Сергей Хохол "Принц Чарльз" П.с. Пардоньте, мои заметки в ленте не появляются. оттого и...

Читати далі...

Лунный диетичный борщик.

Захотелось борща в канун лунного затмения. Блюдо сие карму прочищает, а готовка заставляет почувствовать себя немного чародейкой. В этом не вижу ничего мега-сакрального, просто захотелось силы к концу сессии пвосстановить. . А специфическое сочетание овощей в борще с бульоном, как раз очень этому способствуют. Рецепт на сей раз ближе к постному, зажарку я делала на сале, да и мясо я все ж добавила в конце... [Приєднана картинка] К тому же рецепт ближе к Киевскому. На Северщине,...

Читати далі...

Сцены из ф. "Мне 20 лет" ("застава Илича") реж М. Хуциев

  • 14.06.11, 21:25
О чем можно говорить серьезно? А если их нет? Стоит ли жить?? Продолжение сцен из предыдущей заметки. Мама героя вспоминает о том, как довелось в войну ходить за картошкой на линию фронта. Не дай Бог, кого-то "посадить на 40 грамм крупы"! Николай продолжает спорить с самим собой. Сергей отправляется на вечеринку к своей девушке, где проходит вечеринка "золотой молодежи". Среди развлечений - появление гуляк с лаптями чугунком "вареной картошки". Сергей предлагает...

Читати далі...