Якщо щось болить.

  • 23.10.12, 20:35
Якщо болить тіло, то насправді болить душа, просто іноді вона не здатна достукатись до розуму.Порада: позбавтесь негативних емоцій наскільки дозволяє свідомість.Почистьте емоції, що супроводжують вас.Подумки відправте негатив у чорну діру. Собак, що кусали в дитинстві, злих вчителів...і родину...Люди ці все рівно нікуди не подінуться, а ваші відчуття від сприйняття світу поліпшаться.І поліпшиться настрій.І піде біль.Так очищуються ємоції.

Цитата. Від Літпрому.

  • 17.09.12, 22:36
http://litprom.ru/index.htmlЦитата дня: "Единственное отличие Сети от реального мира в том, что толпа здесь ощущается гораздо яснее. Ты видишь, как кто-то один выделяется из общего числа посетителей данного сайта, и вот, один за другим, здешние обитатели начинают пинать его ногами с целью загнать в стадо. Не дать выделиться. Если в реальной жизни сказанное слово растворяется в атмосфере, то здесь напечатанные буквы остаются в Сети. Ты читаешь развитие диалога...

Читати далі...

Моему мужу. Немного Алены Винницкой. Соло.

  • 15.09.12, 18:35
Режиссерская версия соло.

Картопля. Дуєт "Чорне та червоне".

"Картопля смажена, відварна, пюре. Далі картопля фрі, картопля пай. Картопляні пиріжки з м*ясом, з капустою, з грибами тощо. Картопляні оладки. соус грибний, соус томатний, соус сметанний і так далі. Картопляний рулет, запіканка, картопля тушкована з чорносливом, картопля тушкована з лавровим листом і перцем, картопля молода, відварена з кропом..." Тося Кісліцина з к/с "Дівчата".

Для кіногурманів. Сайт европейського кіно.

  • 05.09.12, 23:48
[Приєднана картинка]Сайт европейського кіно. Фільми, що надійшли у суспільне користування.Від початку ери кіно. Дивіться і насолоджуйтесьНаприклад, яким оператори фірми "Пате" (Франція) побачили промисел риби у Астрахані.http://www.europafilmtreasures.eu/PY/291/see-the-film-the_fish_processing_factory_at_astrakhanЯк такого українського кіно не існувало. Але можна переглянути к-к "Мазепа" 1909 р. Режисер драми Гончаров. Продюсер - Ханжонков.

Для тебя. Корнцерт "Японская весна"

  • 05.09.12, 22:43
Для тебя. хто додивиться до кінця, той матиме несподіване враження

Богдан Сільвестрович Мазепа. Чи просто - Ступка.

  • 01.09.12, 13:50
Зберегти пам*ять про такого майстра справа народна.Себе Богдан Сільвестрович любовно називав "Ступочкою", пізніше, коли став сміливіше "Сільвестр Сталонович". Грайливим відношенням до себе актор, мабуть, підкреслював і мимохіть радянської акторської долі, адже сьогодні ти на коні... а завтра в тюрмі.Ступка на коні залишився, і тим самим страх свій переборов.Мені довелось спостерігати за ним на зйомка к/к "Мазепа" у 2001 році, виробництво стідії Ім. О. Довженко....

Читати далі...