хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

За таких депутатів соромно.

После визита запорожского нардепа Евгения Шевченко в Белоруссию и встречи с Лукашенко депутаты во фракции “Слуга народа” начали собирать подписи за исключения его из фракции.

Депутаты фракции решили провести голосование путем сбора подписей по вопросу возможного исключения из фракции Евгения Шевченко, ранее ездившего с визитом к самопровозглашенному президенту Беларуси Александру Лукашенко.

В политсиле напомнили, что ни «Слуга Народа», ни Министерство иностранных дел или Офис президента не делегировали Шевченко на проведение любых переговоров с официальными лицами Беларуси.

Шевченко после встречи в Беларуси похвастался эксклюзивным подарками от Лукашенко. По словам депутата, в ходе встречи ему подарили эксклюзивную серию “Президент”, которую нельзя купит в простом магазине. Нардеп от “Слуги народа” Евгений Шевченко получил от нелегитимного президента Беларуси эксклюзивный шоколад, конфеты и водку.

"Кошик пєчєнєк та банку повидла" та + маленьку валізу грошиків.

Але спершу кілька фактів про українського депутата від правлячої партії «Слуга народу» Євгенія Шевченка:

Як і Лукашенко, він починав у колгоспі – працював електриком, але вирішив продовжити кар’єру в галузі права. Після закінчення приватного університету в Запоріжжі здобув юридичну освіту й почав працювати підприємцем.

До парламенту намагався потрапити з 2012 року. Після двох невдалих спроб у 2019 році став довіреною особою Володимира Зеленського на президентських виборах, а після них, за списками партії «Слуга народу» пройшов у Верховну Раду.
Зараз у парламенті він очолює одну з підгруп Комітету Верховної Ради з економічної політики.

Після виборів 9 серпня уже наступного дня привітав Лукашенка з перемогою.
Через десять днів після виборів, коли в Білорусі відбулися масові акції протесту проти фальсифікації результатів, а проти їхніх учасників були застосовані сила та спеціальні засоби, він закликав білорусів пробачити «батьку» за його гріхи та злочини.

У лютому 2021 року Євгеній Шевченко взяв участь у «Всебілоруських народних зборах».

Критику у суспільстві викликали не лише його висловлювання щодо білоруського питання, але й участь у російських телеканалах. В одному зі своїх виступів він розповів про поганих націоналістів в Україні, політика яких «спрямована на війну і ворожість». Пізніше він заявив, що Майдан був помилкою і що на сході країни відбувся громадянський конфлікт.

***
«…Я просто висловлюю думку цих людей. Я не кажу, що це більшість або меншість. Але їх дуже багато. Соціологи показують, що на сьогоднішній день 36% українців хотіли б бачити вас, Олександре Григоровичу, своїм президентом в Україні. Це ж не просто так. Це соціологія, це наука[…]», – наголосив Євгеній Шевченко.


0

Коментарі