хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Антиросійські санкції фактично "злиті" Заходом за спиною України

Незважаючи на введені країнами ЄС і США антиросійські санкції, більшість найбільших світових компаній мають свої представництва в Росії. Наприклад, такі західні компанії-гіганти, як Apple, Amazon і Intel, незважаючи на свою популярність в Україні, не мають на її території своїх представництв, на відміну від Росії. Всупереч величезній популярності Facebook в Україні, офіційного представництва соціальної мережі в країні також немає.

З великого бізнесу, що має свої представництва в Росії і не має в Україні, можна виділити найбільший китайський банк ICBC (лідер серед найбільших компаній світу, за версією Forbes), американський фінансовий холдинг JPMorgan Chase, Chevron, PetroChina, Wells Fargo, Verizon Communication, HSBC Holdings, TD Bank Group, American Express та інші.

8 з 35 найбільших компаній США з топ-100 Forbes мають свої представництва в Росії і не мають в Україні, незважаючи на декларовану країною підтримку введення і продовження антиросійських санкцій. При цьому, у компаній ЄС, як правило, є представництва в обох країнах. У топі немає жодної компанії, яка мала б своє представництво в Україні і при цьому не мала б в Росії.

У список Forbes Global 2000 також увійшли 22 російські компанії, а в першу сотню – цілих 4 компанії-гіганта. Жодна українська компанія не зуміла потрапити в рейтинг. v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
0

Коментарі