Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Відбулася зустріч з керівником машинобудівного заводу

  • 12.03.10, 14:49

   Дрогобицька влада провела діалог з керівником машинобудівного заводу

Вчора, 11 березня, міський голова Микола Гук провів нараду із директором ВАТ «Дрогобицький машинобудівний завод» Олегом Поповим. У нараді взяли участь заступники міського голови, депутати. Йшлося про долю машинобудівного заводу. Як повідомив Олег Попов, наразі він шукає замовлень на продукцію підприємства. Те, що із заводу вивозять і продають метал, пояснив тим, що ідеться про обладнання 20-річної давності, яке уже не придатне. За виручені  кошти він має змогу розплачуватися із працівниками.

Щодо скорочень людей Олег Попов аргументував тим, що зараз на підприємстві відбувається реорганізація. 

 Представники влади звернулися з проханням до керівника заводу не проводити масових скорочень людей, відмінити попередні накази про скорочення і подбати про збереження заводу.

Після цієї наради Олег Попов мав зустрітися з колективом підприємства.

 

Нагадаємо, 22 лютого під Дрогобицькою міською радою зібралася близько 100 працівників ВАТ «Дрогобицький машинобудівний завод». 10 їхніх представників взяли участь у зустрічі із міським головою Миколою Гуком і подали йому колективну заяву. У заяві, зокрема, йшлося:

«Цією заявою повідомляємо міську владу про виявлення фактів розкрадання та умисного знищення майна ВАТ «Дрогобицький машинобудівний завод». Зокрема, невідомими людьми цілодобово здійснюється викрадення та вивезення майна із заводу, знищення машин та обладнання, перетворення їх на куски брухту та вивезення у невідомому напрямку, як машинами, та і вагонами. Станом на момент написання цієї заяви невідомі особи знищили і вивезли майна на десятки тисяч гривень. Враховуючи ситуацію, вважаємо, що відбувається не тільки розкрадання, а й знищення робочих потужностей заводу». У заяві йдеться також про те, що на підприємстві відбувається постійна затримка виплати заробітної плати, проведено масове звільнення працівників. Окрім цього, як ідеться у заяві, 18 лютого в.о. генерального директора ВАТ «Дрогобицький машинобудівний завод» Поповим О. А. видано наказ про реорганізацію структурних підрозділів, згідно з яким  проводиться масове скорочення всіх працівників заводу.

   Заявники просили терміново розглянути та перевірити факти, викладені у заяві та припинити незаконні дії в.о. генерального директора ВАТ «Дрогобицький машинобудівний завод» Попова О. А.

Міський голова Микола Гук запевнив представників трудового колективу, що місто зацікавлене у тому, щоб завод працював. Він пообіцяв провести переговори із керівництвом заводу, звернутися до правоохоронних органів з проханням з’ясувати ситуацію. Питання машинобудівного заводу було розглянуте на сесії міської ради, відбулася зустріч міської влади з колективом заводу. На зустріч був запрошений директор Олег Попов, однак він не зявився.

 

2

Коментарі

115.03.10, 09:32

Дякую за інформацію