Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лапонька

37 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 35-42 років

Універмаг таки приватизують?

  • 09.03.10, 14:58

 

    Суд зобовязав Дрогобицьку міську раду продати універмаг трудовому колективу

Cьогодні, 9 березня, на оперативній нараді міський голова Микола Гук повідомив , що суд своїм рішенням зобов’язав Дрогобицьку міську раду продати цілісний майновий комплекс «Універмаг» трудовому колективу.

«Нас зобовяжуть продати не за 15 мільйонів як ми хотіли, а за 4 мільйони. А місту потрібні кошти. Висновки не зроблені після того як був проданий кінотеатр "Прометей"», - сказав Микола Гук. Він повідомив, що скерував рішення суду для розгляду на депутатські комісії, щоб порадитися, що у цій ситуації ще можна зробити.

 

 

Нагадаємо, ТзОВ «Універмаг-К», яке створено працівниками комунального підприємства «Універмаг», подало позовну заяву до Господарського суду Львівської області з вимогою відмінити рішення Дрогобицької міської ради щодо приватизації цілісного майнового комплексу КПРТ «Універмаг» шляхом проведення аукціону.

Свого часу депутати міської ради прийняли рішення про приватизацію універмагу шляхом викупу трудовим колективом. Проте, протягом року, який було виділено колективу на приватизацію, він з різних причин не зумів завершити її. Тому трудовий колектив у своїй позовній заяві вимагає від суду зобов’язати Дрогобицьку міську раду приватизувати універмаг шляхом викупу його ТзОВ «Універмаг-К». Адже щоразу процес приватизації універмагу гальмувався на затвердженні сесією міської ради експертної оцінки комунального майна.

Саме таким чином свого часу було приватизовано цілісній майновий комплекс КП «Кінотеатр «Прометей». Міська влада не дотрималась відповідного порядку приватизації кінотеатру і це стало причиною прийняттям судом рішення на користь трудового колективу комунального підприємства. Щоб «Універмаг» не пішов шляхом «Прометею», який міськрада змушена була продати за рішенням суду за мізерну суму, депутати  проголосували за включення ЦМК КПРТ «Універмаг» до переліку об’єктів, які не підлягають приватизації у 2010 році.

 

1

Коментарі