Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Борг із виплати зарплати у Дрогобичі становить 6959,9 тис. грн.

  • 04.03.10, 15:20

4 березня перший заступник міського голови Петро Суда провів засідання колегії з питань соціально-економічного розвитку, на якому проаналізовано стан заборгованості з виплати зарплати. Як зазначалося на колегії, станом на 1 березня цього року заборгованість допустили 37 підприємств на суму 6 959,9 тис. грн., з них 22 економічно- активних, 4 підприємства-банкрути, 11 - економічно-неактивних підприємств. Найбільшими боржниками на сьогодні є: ВАТ «Долотний завод» , ТзОВ «Бурова компанія «Надра», ДП «Кераміка», ДГХП «Полімінерал», ВАТ «Машинобудівний завод». Продовжує зростати заборгованість із виплати зарплати у будівельному комплексі. Найбільшу суму боргу допустили: ТзОВ «Універсал, БУ № 24, ВАТ «Промхімсантехмонтаж», ДП «БУ № 45», ДП «БУ № 41», апарат управління ВАТ «Прикарпатбуд».  Заборгованість у сфері торгівлі зменшилася на 7,2 тис. грн.

Складна ситуація на підприємствах комунальної власності міста. Сума заборгованості із виплати зарплати з початку року зросла на 73,0 тис. грн. за рахунок КП «Комбінат міського господарства»- 679,0 тис. грн. та КП «БУ № 3» - 263,5 тис. грн.

На колегії, зокрема, прийнято рішення скерувати матеріали про підприємства-боржники до прокуратури. Петро Суда наголосив, що що невдовзі Великодні свята, то треба провести результативну роботу, щоб до свят люди могли отримати заборговані гроші.

1

Коментарі