хочу сюди!
 

СУПЕР-жінка

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Дрогобицькі новини, 08.09.08






Дрогобицький дует «Ми -Леді» візьме участь у фестивалі української пісні в Німеччині

Нещодавно дрогобицький дует “Ми - Леді» музичної школи № 1 разом з переможцями всеукраїнського конкурсу «Крок до зірок» взяв участь у концерті в «Артеку», що відбувався від назвою «Зірковий круїз містами України» і порадував присутніх, а також своїх наставниць Нелю Федунців і Наталю Багрій успішним виступом, який високо оцінила дружина Президента України Катерина Ющенко. Перша леді України запропонувала юним дрогобичанкам взяти участь у фестивалі української пісні, який відбудеться 1-12 жовтня ц.р. в Німеччині.

 

Іван Тихий

 

 

На прийом до Ратуші йдуть переважно з комунальними, земельними і соціальними питаннями

8 вересня секретар міської ради Алла Гладун провела прийом громадян. Звернулося більше 20 осіб. Людей хвилюють житлово-комунальні, земельні, соціальні та інші питання.

Іван Тихий

 

У Дрогобичі проектують два квартали індивідуальної забудови

8 вересня секретар міської наради Алла Гладун провела нараду з керівниками відділів, управлінь і служб міста. На ній, зокрема, порушувались питання щодо розробки проектів двох  кварталів індивідуальної забудови, на які асигновано 100 тис.грн. бюджетних коштів, проведення земельного аукціону, ремонту доріг і благоустрою міста та ін.

Іван Тихий

 

Традиційні Франкові свята в Нагуєвичах відбуватимуться в день народження Івана Франка

У неділю, 7 вересня, сотні людей зібрались в Нагуєвичах на Всеукраїнське Франкове свято «Я син народу, що вгору йде», під час якого виступили перед присутніми о.Іван Гаваньо, голова Дрогобицької райдержадміністрації Михайло Кравець, заступник начальника управління культури та мистецтв Львівської облдержадміністрації Юрій Корчинський, професор Михайло Шалата, секретар Дрогобицької міської ради Алла Гладун, народний депутат України Андрій Шкіль, голова Львівської обласної організації Національної спілки письменників України Марія Якубовські, письменники Богдан Стельмах, Іван Гущак та інші. Відбувся концерт за участю аматорських колективів і окремих виконавців Нагуєвичі, навколишніх сіл, міст, районів,  відомого дуету «Ярослав-НА» з

Дрогобича, співака Мар’яна Шуневича, виставки, конкурси.

*            *           *

Традиційне щорічне всеукраїнське літературно-мистецьке свято «Я син народу, що вгору йде» в Нагуєвичах за пропозицією дрогобицького професора Михайла Шалати відбуватиметься надалі 27 серпня, в день народження Івана Франка.

Михайло Шалата учора, 7 вересня, озвучив цю пропозицію в Нагуєвичах на урочистостях з нагоди 152-ї річниці від дня народження великого Каменяра, яка знайшла підтримку як серед присутніх, так і в місцевої влади. Михайло Шалата вважає, що цей захід має мати всеукраїнський розголос. На це повинні працювати насамперед  загальнодержавні всеукраїнські засоби масової інформації. Цього року, до речі, не удостоїли Нагуєвичі своєю увагою, не те, що київські, а й львівські чиновники, і, зрозуміло, не були присутніми й тележурналісти. Народний депутат  Андрій Шкіль критично висловився про УТ – 1, яке, на його переконання, учора мало вести пряму трансляцію з Нагуєвич.

Іван Тихий

 Фото - у фотоальбомі Нагуєвичі, 07.09.08.
.

 

Сьогодні Дрогобицький суд відмовив екс-меру Миколі Гуку у задоволенні його позову до міської ради

Сьогодні, 8 вересня, у Дрогобицькому міськрайонному суді завершився розгляд справи за позовом екс-мера Миколи Гука до Дрогобицької міської ради щодо дострокового припинення його повноважень міського голови.

Микола Гук просив залишити його позовну заяву без розгляду, оскільки він на даний час проживає у Севастополі і звернувся з позовом до тамтешнього місцевого суду. Дрогобицький суд відхилив звернення Миколи Гука. Суд прийняв рішення, згідно з яким Миколі Гуку відмовлено у задоволенні його позову. Тепер Микола Гук, у випадку незгоди з нинішнім рішенням, подаватиме апеляцію на рішення Дрогобицького міськрайонного суду до Львова.

Іван Тихий

3

Коментарі