Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Як я провів день

Сесія на носі, про те так впадляк шось вчити. Деньок цікавий видався. Отже спробую відворити його

Встав о 04:30, ну відповідно ранку. Трохи роздуплився, пішов в бедрум (в сенсі ванну), ну туди-сюди черга дійшла до зубів. Взяв щітку намочив, беру тюбик пасти а він сука порожній! Мля, шо робити? Дихнув в крушку, смердить! Ну, думаю, вігня! Сполоснув рот простою водою, по шурував щіткою. Дихнув, смердить, але меншеsila  Нічо, думаю, прорвусь! Приїду в Луцьк-куплю жвачкуumnik Проснулась Мама, я й кажу шо пасти нема. Ну кароче паста знайшлась, просто її забули витягнути з продуктової сумки. Зуби почистив, дихнув, не смердить! Ураdance Далі впринципі нічого цікавого не було, дві години в Еталоні, наушники-в них музичка (переважно реггіletsrock bravo ), і смердучі сільскі алкобразерсhuh які їдуть на роботу, загалом як завжди.
Вже їдучи по Луцьку вирішив що в унівєр пішки не піду, вийшов на зручній зупинці-там маршутки легко ловитит. Ну кароче прочекав я свою одинацятку десь з 25 звилин, замерз сука! Власне я поїхав маршуткою по одній причині, цією маршуткою мала їхати дівчина яка мені подобається і яка менне відшила два роки тому... Ніхера  собі як довгоhypnosis  Просто в неї вчора був бйоздік і я хотів купити їй квіти. Ну мої очікування виправдались, на одній із зупинок зайшла вона. Ну все, далі продумою план дій: приїхати в унівєр, сходити на п,ятачок купити квіти і знайти ганца щоб їй ті квіти вручив. Все просто! Приїхали, вона пішла на пари а я на пошуки ганца! Та не тут то було, знайомих нуль! Походив, зі пів години жодного знайомого прогульщика! Видно що сесія на шнобелі, всі стараються на парах хоч в останні дні побути. Ну вирішив ганца знайти потім а зараз піти по квіти, бо залишилось пів годни до перерви. Пішов, купив, прийшов, якраз перерва. Квіти завбачливо залишив на посту охорони, ну щоб з ними не світитись. І як знав! Зайшов в їдальну, бачу сидить вона а за іншим столиком потенційний ганєц! Ну  підішов, пошепки розрулив ситуацію,на моє здивування він погодовся! Ура! Та правда нічого не вийшо, чувішка впала на мороз і квіти не взяла. Або вона щось запідозрила, або просто захотіла пограти в Міс Недоторканість. Я готував себе до такої ситуації, але все одно настрій різко погіршився і захотілось додому.
Квіти не пропали! Сьогодні бйоздік в моєї кураторши, от їй я їх і подарив, помимо тих що складалися групою.
Одну пару проседів, далі впадляк! Ну думаю відпрошуся і поїду на на 13:00 додому, по планам в дома мав бути о 15:00. Половину пари проседів і гайда на автостанцію, підхожу до каси по білета, а мені в відповідь "Рейс відменнений". Млять... Наступний через пвтори години! Сука! Знав би краще на парі залишивсяangry 300 гривень за таксі давати не хочеться, та й каси такої з собою немає. Ну загалом прокукав я півтори годинни на вокзалі, дочекався свого автобуса, який запізнився і геть вбитий о 16:40 забрався додому. Зараз думаю чи їхати завтра на пари, чи може ну його нах...

2

Коментарі

Гість: carte blanche

111.01.11, 20:51


увлекательно))))
шо за "нах", Воин света?

    211.01.11, 20:52

    не едь. учи дома.

      311.01.11, 20:54Відповідь на 1 від Гість: carte blanche

      Та просто реально впадло знову рано вставати

        411.01.11, 20:55Відповідь на 2 від Al KazlOFF

        Якшо останусь то так і буде!

          Гість: carte blanche

          511.01.11, 20:57Відповідь на 3 від Воїн світла

          Та просто реально впадло знову рано вставатину ещё бы.. полпятого.. я б дома осталась)

            611.01.11, 20:59Відповідь на 4 від Воїн світла

            больше толку, особенно если ничего отрабатывать не надо.

              711.01.11, 20:59Відповідь на 5 від Гість: carte blanche

              Побачу, наведу будильник, якшо встану-поїду, ні то ні

                811.01.11, 21:00Відповідь на 6 від Al KazlOFF

                Нє, не треба!

                  911.01.11, 21:03Відповідь на 8 від Воїн світла

                  Нє, не треба!у меня так никогда не бывало

                    Гість: Majra

                    1023.01.11, 23:42

                    я як вчилась їздила на другу-третю пару... так можливо зручніше було б і тобі?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна