На жаль, гроші чогось не зарахувало. Не зможу продовжити послугу. Зуб у них на мене. От падлюки...то це не гумор? ніколи не користувалася цією послугою... тому не знаю, що відповісти....
Не знаю, мені вони написали, що треба оплатити 5 грн на рік. Але оплатити не виходить. Минулий рік на супурлайках мені допомогли. Тепер і на них не зараховує. Якщо щезну
Не знаю, мені вони написали, що треба оплатити 5 грн на рік. Але оплатити не виходить. Минулий рік на супурлайках мені допомогли. Тепер і на них не зараховує. Якщо щезнуце де? тут на цьому сайті
а навіщо вам ця суперсила... ви ж можете не зникати і без неї..
у мене немає...я ніколи нічого не поповнювала..
А...може не треба буде. Подивимся. Мені прислали лист, що до 29 числа треба поповнить, а поповнить не виходить. І суперлайків мені накидали добрі люди, але воно не зачислилось. Вони вимагали з мене 5 грн щороку, скільки я на сайті. Будем бачить...
А...може не треба буде. Подивимся. Мені прислали лист, що до 29 числа треба поповнить, а поповнить не виходить. І суперлайків мені накидали добрі люди, але воно не зачислилось. Вони вимагали з мене 5 грн щороку, скільки я на сайті. Будем бачить...спитайте у модераторів....
супер лайки були колись, подяка...за поповнення можна було купити подарунки...
давно. але й тоді у мене нічого не виходило, не поповнювалось. там заборона для одного оператора чомусь...
були часи конкурсів, тоді це було популярно. я пам'ятаю вас ще з тих часів....
А...може не треба буде. Подивимся. Мені прислали лист, що до 29 числа треба поповнить, а поповнить не виходить. І суперлайків мені накидали добрі люди, але воно не зачислилось. Вони вимагали з мене 5 грн щороку, скільки я на сайті. Будем бачить...не переймайтеся... нехай буде так як є. але якщо приходять незрозумілі листи, краще звернутися до модераторів... може, то просто спам?
Коментарі
Anne
116.05.26, 11:32
ага

Anne
216.05.26, 11:32
і навіть не одні

Lesia777
316.05.26, 12:42Відповідь на 2 від Anne
На жаль, гроші чогось не зарахувало. Не зможу продовжити послугу. Зуб у них на мене. От падлюки...
Anne
416.05.26, 12:45Відповідь на 3 від Lesia777
то це не гумор? ніколи не користувалася цією послугою... тому не знаю, що відповісти....
Lesia777
516.05.26, 12:50Відповідь на 4 від Anne
Не знаю, мені вони написали, що треба оплатити 5 грн на рік. Але оплатити не виходить. Минулий рік на супурлайках мені допомогли. Тепер і на них не зараховує. Якщо щезну
Lesia777
616.05.26, 12:52Відповідь на 4 від Anne
счітайтє комуністом.
Anne
716.05.26, 12:53Відповідь на 5 від Lesia777
це де? тут на цьому сайті
а навіщо вам ця суперсила... ви ж можете не зникати і без неї..
у мене немає...я ніколи нічого не поповнювала..
Lesia777
816.05.26, 12:58Відповідь на 7 від Anne
А...може не треба буде. Подивимся. Мені прислали лист, що до 29 числа треба поповнить, а поповнить не виходить. І суперлайків мені накидали добрі люди, але воно не зачислилось. Вони вимагали з мене 5 грн щороку, скільки я на сайті. Будем бачить...
Anne
916.05.26, 15:11Відповідь на 8 від Lesia777
спитайте у модераторів....
супер лайки були колись, подяка...за поповнення можна було купити подарунки...
давно. але й тоді у мене нічого не виходило, не поповнювалось. там заборона для одного оператора чомусь...
були часи конкурсів, тоді це було популярно. я пам'ятаю вас ще з тих часів....
Anne
1016.05.26, 15:13Відповідь на 8 від Lesia777
не переймайтеся... нехай буде так як є. але якщо приходять незрозумілі листи, краще звернутися до модераторів... може, то просто спам?