хочу сюди!

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Аль Пачіно

Коли все виходить, ти перестаєш хвалитися і доводити це оточуючим.
Коли ти сильний, ти стаєш спокійніше і не лізеш в бійку.
Коли любиш по-справжньому, то перестаєш кричати про це …
Людина стає самодостатньою лише тоді, коли вона впевнена в собі і знає на що здатна сама, а не змушує інших повірити в це…

2

Коментарі

119.03.23, 17:14

Може й так, але Ісус думав інакше, він знав на що здатний, але змусив і інших повірити в це
- Естественно, ради спасения... Даже на крест пошел, только бы люди поверили, что он сын Бога!

219.03.23, 18:31Відповідь на 1 від На_рече_На

Перечитай першу главу першого Євангелія. Називається "Родовід Іісуса Христа". Абрам породив Якова, Яков породив всякого. По дорозі був цар Давид. Потім цей родовід приводить до...(барабанний дріб) Йосипа. Як рід, в якому був цар, спустився до простого теслі - окреме питання. Але Іісус - не син Йосипа. Тоді чому - "Родовід Іісуса Христа" і "Нащадок Давидів". Це називається "забрехались" в простонародді.

319.03.23, 19:56Відповідь на 2 від Inna_19

Перечитай першу главу першого Євангелія. Називається "Родовід Іісуса Христа". Абрам породив Якова, Яков породив всякого. По дорозі був цар Давид. Потім цей родовід приводить до...(барабанний дріб) Йосипа. Як рід, в якому був цар, спустився до простого теслі - окреме питання. Але Іісус - не син Йосипа. Тоді чому - "Родовід Іісуса Христа" і "Нащадок Давидів". Це називається "забрехались" в простонародді.Нащадок Давидів є в духовному смислі. Він як духовний продовжувач старозавітних Пророків, тому що безпосередні нащадки цих Пророків фізично були вельми численними за 900 років від Давида до Ісуса. Але Отець звернув увагу на родину теслі

419.03.23, 20:02Відповідь на 3 від NoTaRь

Я бачу, з Вашими талантами Ви можете обґрунтувати все, що завгодно Я - теж духовний нащадок Бога! І моє зачаття було непорочним Всі на коліна!
        Позашлюбних дітей і їх мам завжди раніше травили, бо вони були не такі спритні, як дехто

519.03.23, 20:12Відповідь на 4 від Inna_19

Те все що ви називаєте "що завгодно" є досить відшліфованими ідеями ( а для віруючих - істинами) за 2900 років потому. І причому такими, що численні язичницькі народи , від єгиптян до ацтеків- перед ними склонились

619.03.23, 20:19Відповідь на 4 від Inna_19

Зауважу, що коліно Левітів, з яких походять священники Єрусалимського Храму, - Когани/Коени ( як нащадки першосвященника Аарона , бл 1250 р. до н.е.), і тепер численні, і є мільярдерами або політиками світового масштабу.
            Але все таки

719.03.23, 20:49Відповідь на 6 від NoTaRь

Право на істину, бо ти якийсь там дивно народжений, є пережитком саме по собі. Просто несостиковка є вже в першій главі першого Євангелія, скільки не виляй.

819.03.23, 20:56Відповідь на 7 від Inna_19

Право на істину, бо ти якийсь там дивно народжений, є пережитком саме по собі. Просто несостиковка є вже в першій главі першого Євангелія, скільки не виляй.Дивнонароджені іудеї тисячі років тому визначають наше життя зараз ( а поготів, і життя наших предків)
                Ісуса даждьбогом не заміните, скільки не виляй

919.03.23, 21:06Відповідь на 8 від NoTaRь

Мій Бог - конкретика. А конкретика в тому, що про Бога нічого не відомо. Так, куди нам до богомвибраних, коли я в цьому сперечалась?

1019.03.23, 21:09Відповідь на 9 від Inna_19

Як так, нічого не відомо
                    Він же себе об'явив з давніх- давен

Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна