хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Тріумфальне словоблудство...


З огляду прожитих років і набутого життєвого досвіду, мене вже тяжко чимось здивувати. Але інколи, наша дволична брехлива влада таки здатна здивувати навіть таких загартованих в боях з брехунами, динозаврів.

Про що мова? Слухаю сьогодні енергійний спіч пана президента і аплодую – виявляється є, є в нашого гаранта деякі позитивні сторони. Бо його можна звинувачувати в чому завгодно, але в майстерності красномовства та професійної театральності виступу – ЗАСЬ!
Звісно, нічого нового в репертуарі пана президента я не почув, але ж все-таки цікаво чути як він енергійно довбає одне і те ж.
Тут і "потенціал віри і вселенський тонус, грандіозний проект і курс в НАТО, вступ до Евросоюзу і кляті москальські скрепи…" і ще багато чого такого, що я вже не один раз чув. Єдине оновлення в спічі –- "я не є романтиком…" І хто би сумнівався в цьому, пане президент?! 
Революційні романтики полягли на Майдані та фронті, і замість їх до влади прийшли прагматичні казнокради, професійні брехуни та театральні краснобаї…

До яких тепер дістатися зась! Зась, тому що таких політичних краснобаїв та аферистів, які можуть розвішувати шаблонну англомовну локшину і одночасно діставати шахрайські козирі з вітчизняного рукава – в Україні не так вже й багато.

От хіба може змагатися з паном президентом в краснобайстві вже втративший свою цнотливу радикальність Ляшко, або якась зовсім вже зморена конституційною деклараційністю Юля? 
Чи може змагатися з ним спокійний та небалакучий пан Гриценко, епатажний гасломовний Каплін, голова втаємниченого нацкорпусу Білецький, або той же вкрай схильний до рішучих напівбандитських дій пан Ківа?

Про Бойка, Вілкула, Мураєва, Добкіна… чи когось іншого зі зрадницької колабораціоністської компашки, взагалі промовчу. Бо їхня примітивна провокаційна локшина вже настільки протухла та провонялася рашизмом, що їхні виступи без нудоти навіть слухати не можна)))

На мій посполитий незааганжований погляд змагатися з нашим паном президентом в майстерності впливу брехливого краснобайства на уми простодушних народних мас, можуть тільки такі аферисти і шоумени як пан Рабінович та пан Зеленський! 
Тільки такі віртуози публічного словоблудства, можуть спробувати позмагатися з нашим гарантом в майстерності навіювання гіпнотичної облуди, та в розвішуванню шахрайської локшини на вуха потенційного електорату...

Тож в підсумку – поки в Україні при булаві в "гарантах" будуть ходити отакі велеречиві клептомани та політичні пройдисвіти, нема чого надіятися ні на світовий політичний злет української держави, ні на економічне поліпшення життя нашого народу.

Чим далі йдемо, тим гірше дорога та бездарніше поводирі.
І ніяк не розродиться українська земля своїми, а не імпортними юдейськими пророками.
Ніяк не розродиться. І навіть революційні Майдани не можуть раз і назавжди, хірургічно викорінити смертельну корупційну заразу із тіла української держави.

Залишаються хіба що фантастичні мрії про те, що прибудуть до нас якісь інопланетні праведники та дощенту випалять наших вкрай ненаситних владних брехунів-казнокрадів і їх потворний генетичний послід)))

зі… до речі – пан Рабінович дійсно яскравий і талановитий публічний словоблуд! 
І коли б він не включив до свого партійного списку деяких одіозних, явно антиукраїнськи настроєних осіб, то навіть я – квартеронець-циган – міг би спійматися на гачок його сіоністського "За жиддя")))

14.09.18р



4

Коментарі

12.10.18, 22:11

Просто дурень. З секти "Абинеюлька"