хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

От ми скоро й побачимо реальні цифри...






Попрошу БЕЗ ПАНІКИ. І сидіть удома, якщо хочете жити й приносити користь суспільству. Мийте руки. Міряйте температуру зранку та на ніч. Турбуйтеся про пенсіонерів. Це все скоро (або не дуже скоро) мине. 
Будьте здорові!
10

Коментарі

124.03.20, 02:15

ты веришь в то, что все больные получат тесты? А не уйдут ли они для своих и своим, уж мало мне вериться, что эти тесты достанутся простым смертным
Спасибо за заметку, она дает надежду

    Гість: Глаша__Я

    224.03.20, 06:59

    Доброе утро,Танюша!
    вот и я повторяю известную фразу

    все проходит и это пройдет(с)
    Быть Добру!!!

      324.03.20, 08:46

      Всё красиво преподали, однако реалии другие: пришло 150 тыс быстрых тестов (точность 60-70%) и около 50 тыс "нормальных" тестов.

        424.03.20, 10:29

        Ні на що не здатні зелені паскуди начебто завезли з Китаю тести і ще щось там... Але в кількості "тільки для своїх", і перед тим розпродавши засоби захисту, які ще були в Україні! А "прості люди" мають якось виживати самі: "сидіть дома, мийте руки..."! Забороняти - от все, на що здатна зелена влада! Можу лише побажати їм коронавірус в кожну хату!

          524.03.20, 10:46

          Житель Русанівки Олексій Давиденко став дуже популярним. Із одного боку — ловить хайп, із іншого — він дотичний до медичної галузі, бо торгує медичними товарами й виробляє деяке медичне обладнання. А ще він у 2000-х поліз у політику, але до ВР не потрапив — лише у Київську міську Раду. Побув там 1 строк, здається. Сильно ніби не зашкварився, хоча я міг забути.

            624.03.20, 10:56

            Все набагато гарше ніж ми собі уявляєм.Закриваються більшість підприємств.Міліони людей залишились без доходів.Нікчемна влада допомогти їм не зможе,бо має величезну дірку в бюджеті,яка катастрофічно збільшується.Через місяць-два запаси та заначки закінчаться і голодні зграї кинуться відбирати їжу,гроші та життя.Навіть в найбагатшій країні:-Штатах,люди скуповують зброю щоб захиститись,а як захищатись нам?

              724.03.20, 13:07

              Люди, давайте зберігати спокій... Є країни яким зараз найтяжче чим нам... Перестаньте звинувачувати і гризтися... Краще поміркуйте що саме ви можете зробити для стабілізації становища.... Тому мийте руки, носіть маски, по змозі притримуйтєсь карантину, допомагайте ближнім... Миру усім, спокою і зоставайтесь людьми....

                824.03.20, 13:08Відповідь на 2 від Гість: Глаша__Я

                Доброе утро,Танюша!
                вот и я повторяю известную фразу

                все проходит и это пройдет(с)
                Быть Добру!!!

                  924.03.20, 13:38Відповідь на 7 від BESTIA555

                  Люди, давайте зберігати спокій... Є країни яким зараз найтяжче чим нам... Перестаньте звинувачувати і гризтися... Краще поміркуйте що саме ви можете зробити для стабілізації становища.... Тому мийте руки, носіть маски, по змозі притримуйтєсь карантину, допомагайте ближнім... Миру усім, спокою і зоставайтесь людьми....як можуть залишатись людьми оті чмошні панікери в стрічці і в камах? навіть дивно, як і досі ніде не пролунало, що при порохє-такова нє било

                    1024.03.20, 14:22Відповідь на 1 від Кат*Ери*На

                    ты веришь в то, что все больные получат тесты? А не уйдут ли они для своих и своим, уж мало мне вериться, что эти тесты достанутся простым смертным
                    Спасибо за заметку, она дает надежду
                    Катрусю, ця хвороба не має своїх та чужих. Чужих треба теж вчасно діагностувати та лікувати, щоб не захворіли свої. Це розуміють всі лікарі.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна