хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Харків: на що пішли 120 тисяч молодіжних гривень?

"Щороку харківським управлінням у справах сім’ї та молоді проводиться „Конкурс проектів програм громадських організацій стосовно дітей, молоді та жінок У 2008 році в рамках конкурсу організації освоїли 120 тис. грн., в 2009 році для реалізації проектів виділено 200 тис. грн.

У Харкові щороку закриваються через брак коштів лікарні, минулого місяця закрито притулок для бездомних. У дитячих поліклініках бракує лікарів через в край низьку зарплату.  Фактично немає безоплатної дошкільної і шкільної освіти. В судах дефіцит канцтоварів. Перелічити усі прикмети ЗАНЕПАДУ і РОЗРУХИ неможливо. Тому кожного разу, коли я стикаюся з фактами «виділення коштів з бюджету» на казна-що, мене в першу чергу навідує почуття великого здивування. Але найбільше мене дивують здавалося б розумні інтелігентні люди (тобто не при владі, оскільки там таких немає) що не бачать ОЧЕВИДНОГО АБСУРДУ. Ось черговий приклад http://www.mpravda.com/?lang=ua&pubId=44853

Дивно, та навіть я б сказав огидно читати. Невже автору самому не зрозуміло що на цьому "етапі становлення демократії" в Україні взагалі НЕПРИПУСТИМО "передбачати кошти" на будь які «програми». Потрібна лише одна "програма" - ПОДОЛАННЯ БІДНОСТІ, першим кроком якої є припинення здирання шалених податків (75%) на мізерні зарплати у 1000гривень. Бідна людина не може бути повноцінним громадянином. Немає часу, сил і грошей відстоювати свої права і контролювати владу. В тому стані в якому знаходиться  Україна існування розгалуженої системи чиновницько бюрократичного апарату, наприклад міністерства молоді та спорту, що «опікується» молоддю на відібрані у їхніх батьків кошти, виглядає божевільним абсурдом навіть якщо б навіть вони не крали ті кошти.

Винні не ті хто краде, а ІДІОТИ що дають красти.  

 

10

Коментарі