хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Не продавайте свою годувальницю

Подивився ТБ з С,Шустером, в якому прийняли участь міністри та клерків нової зеленої команди і склалось непрємне враження що ці хлопчики космополіти, які навчилися сперечатися і не відповідти на запитання, або нелолугі з логікою, або уперто виконують заказ про забезпечення інтересів фінансових магнатів

Тому довайте розмірковувати разом

.Землю продовати не можна, бо згідно Конституції це загальнонародна власність,. вона є запорукою продовольчої безпеки. Вона кормилиця народу і її не можна перетворювати в товар як не можна перетворювати на товар і продовати свою рідну матір, яка тебе родила випестовала і захищає.

Перетворення землі на товар призведе до великих проблем в суспільстві -появленню латифундистів і челяді -тих, що розтринкують прибуток, росту експлуатації селян, розвалу инфраструтури села, жорстким конфліктам між власником і громадою за використання доріг, пасовищ, водойм. Повністю зникне принцип-земля належить тим хто її обробляє.(адже саме під цим гаслом проводили распаювання землі.) Тому вести мову про любов до землі буде зайвим.

Усе це тому, що земля не є повним товаром, вона не є здобутком діяльності людини. Вона специфічний засіб виробництва, яку загалом не можна перевезти, розібрати і зібрати .Її можна тільки експлуатувати эфективно або по по-варварські. Щоб варварства було меньше потрібен контроль управителя, громади.держави.На приватного власника вплинути буде дуже складно, бо він захищений міжнародним правом. В наслідок продажу втрачається керованість,, виникають соціальні конфлікти, верогідність розвалу держави, а закордонних мисливців фінансових магнатів на землі України предостатньо. Україньські фермери не взмозі з ними конкурувати фінансово, про що говорилось неодноразово. Всього цього не розуміє. або навмисно робить вигляд ,що нерозуміє, молода команда Зе. Зато це розуміють 71% опрошених в студії Шустера. Ігнорування суспільної думки може привести до соціального напруження і нових конфліктів. а кому це вигідно здогадайтесь самі.

Землю ділили на паї під розмови. що потрібний эфективный хазяїн, а це тільки той, хто на ній працює і живе.Тепер охмуряють розмовами про эфективного власника землі.який буде робити великі інвестиції в сільгоспвиробництво Тобто той хто її купить її не закидатиме.

Тільки чому маса заводів і фабрик куплених за безцінь покинуті, або ледве ворушаться? Або чому такі держави як Аргентина, Бразилія Палестина отримали безліч негараздів через продаж землі Все це тому що эфективность не завжди залежить від форми власності панове. Питання в тому що земля- загальнонародне надбання, а деяким пройдисвітам дуже хочеться її розпродати і отримати надприбутки.і дуті показники зростання економіки.

Найбільш эфективний шлях використання землі- конкурс оренди землі.Це коли земля здається в оренду за конкурсом і за участю представників сільської громади терміном не меньше 7 років і не більше 35,,. Завдяки конкурсному договору оренди в ньому можна закласти усі вимоги сільської громади, агротехніки, екології і того управителя, якому довірено управління паєм. Хоче, може обробляти сам, а якщо не взмозі, виставляє на конкурс аренди.Через конкурс можна продавати право користування землею, але не саму землю, оскільки вона творіння природи, а не людини, і дісталася в спадок від наших пращюрів. А папірці які придумали шахраї на чолі з Кучмою потрібно виправити і вписати що земля (пай) передається в управління і якщо воно буде неефективне то таке право буде скасовано.

При сьогоденній ментальності і хибній правоохоронній системі в Україні, продаж землі може привести до втрати незалежності України і зникнення україньського села. Турецкім. арабським, китайським власниким землі буде байдуже до проблем селян.і україньської економіки. Вони будуть взмозі завезти в Україну своїх працівників і створювати новий соціум без української культури, без врахування інтересів української держави.

Тому пропоганда і прийняття законів про продаж землі від хлопчиків- міністрів межує з державною зрадою.


6

Коментарі

110.11.19, 08:49

А ЗЕленым дебилам это пох! Их не земля кормит...!

    210.11.19, 10:00

      310.11.19, 11:57

      Згоден! Але українською -"ГОДУВАЛЬНИЦЮ".

        410.11.19, 12:16Відповідь на 3 від VChmyriov

        Згоден! Але українською -"ГОДУВАЛЬНИЦЮ". Дякую!

          510.11.19, 20:19Відповідь на 4 від русич91

          Я особисто вважав продаж землі подібне до повернення феодалізму в економіці. Проте землею в Україні давно вже торгують, а відсутність легальності цього процесу означає, що всі гроші йдуть в тіньову сферу.
          Приватна власність абсолютно не означає, що земля втрачає контроль з боку держави. Я також прихильник довготривалої аренди за рішенням місцевих громад.