хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Що робить ПР, аби дискредитувати "Свободу"

Інформація про те, що "Свободу" зі скандалом виключили із Альянсу європейських націоналістів за побиття закарпатських угорців є не правдивою, а Партія регіонів, розповсюджуючи її, намагається дискредитувати

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів народний депутата від фракції "Свободи" Ігор Мірошниченко.

"Ця новина дуже бородата. Її розповсюдила ПР, аби дискредитувати "Свободу", - наголосив він.

"Свобода" була, є і буде асоціативним членом Альянсу. Тобто ми не маємо права голосу, бо ми не є в Європейському Союзі. Жодних санкцій проти "Свободи" в Альянсі не було. Що стосується закарпатських угорців, то ніхто їх не дискримінує, бо ми вважаємо, що всі люди і нацменшини, які живуть на території України мають виконувати закони України, мають поважати мову та культуру нації, та разом із нами розбудовувати нашу країну. Ми так само будемо захищати їхні інтереси", - висловив думку "свободівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівці" поскаржились, що на Львівщині знову руйнують пам'ятники героям УПА

Водночас він наголосив, що зустрівся із європейськими колегами, і про жодні подібні заяви не чув. "Я особисто зустрічався з колегами і публічних, а не кулуарних, рішень щодо "Свободи" не приймалось і не буде, бо ми не є антисемітами, ксенофобами, ми є націоналістами. А націоналістами є всі , хто входять до Альянсу. А щодо угорського "Йоббіка", то якраз проти них і були спрямовані санкції, бо вони порушують питання територіальної цілісності держави, а ми не порушуємо", - зауважив політик.

У ЗМІ поширилась інформація, що "Свободу" зі скандалом виключили із Альянсу європейських націоналістів за побиття закарпатських угорців.

Водночас, депутат Європарламенту Бела Ковач, який представляє угорську, націоналістичну з орієнтації, "партію влади" "Йоббік", виступив з гнівною заявою на адресу колег з української настільки ж націоналістичної "Свободи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми так перемагали і знову так переможемо" - мітингувальники опозиції надихались словами вільного Луценка

"З глибоким обуренням я дізнався про те, що ваша партія організовує марші і насильницькі акції в Ужгороді та Берегові проти угорської громади", - йдеться у листі Ковача, адресованому лідеру "Свободи" Олегу Тягнибоку.


Людмила ПАРАСКІВА (http://gazeta.ua/articles/politics/_miroshnichenko-rozpoviv-scho-robit-pr-abi-diskredituvati-svobodu/491610)
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/politics/_miroshnichenko-rozpoviv-scho-robit-pr-abi-diskredituvati-svobodu/491610">Gazeta.ua</a>
18

Коментарі

анонім

18.04.13, 10:21

ПРимато-анали -- брехуни, тільки дебіли їм вірять.

    28.04.13, 12:59

    "Йоббік" танцює під дудку ПР?

      38.04.13, 13:09

      ПР видає свою брехню для 5 колони, там прямо пс... ються від захвату.
      Я це знаю, бо живу в Доунбасі

        48.04.13, 14:21

        ПАРТИЯ РЕГИОНАТОВ.
        20.03.2011
        №33.19 сентября 2007г.
        Остров
        Действие статей разрекламированного Партией регионов «Кодекс чести» не распространяется на избирателей. А в отношении оппонентов действует «кодекс мести». Прав был дедушка Геббельс: чем крупнее ложь, тем больше умственно отсталые на нее ведутся. Этим нехитрым приемом, во многом большем масштабе, Партия регионов ныне охмуряет свой электорат.

          58.04.13, 14:56

          старий навіть уваги звертати не варто

            Гість: lkjmn

            69.04.13, 08:39

            Це все тому, що ПР спонсорує "Свободу"

              79.04.13, 21:42

              Розумний на це уваги не зверне.