хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Спіть на здоров'я!

Сьогодні відзначається Всесвітній день сну. Він проводиться в рамках проекту Світової організації охорони здоров’я, який присвячений проблемам сну і здоров’я, адже за статистикою від безсоння потерпають більше 10% населення індустріально розвинених країн, а в кожного другого дорослого жителя землі один або кілька симптомів розладу сну. 
Нормальний сон - один з дієвих способів профілактики серцевих і багатьох інших захворювань. А недосип знижує працездатність, призводить до нервових розладів. Щоб "організм заснув", в ньому повинна накопичитися потрібна кількість гормону сну - мелатоніну, а також серотоніну і триптофану. 
Визначити, висипається людина чи ні, можна так: якщо увечері вона засинає менш ніж за п`ять хвилин, їй бракує сну. Ідеальний час засипання - від 10 до 15 хв.

3

Коментарі

Гість: O-leg-O_____

118.03.16, 10:39

є дієві фази сну, коли тіло максимально відпочиває, у кожного вони індивідуальні. Якщо їх вирахувати, то можна спати лиш де-кілька годин на добу.

    218.03.16, 10:45

    Людоньки...що то за HTML...вискакує після заміток...як його позбутись???

      Гість: O-leg-O_____

      318.03.16, 10:49Відповідь на 2 від Tina05

      Людоньки...що то за HTML...вискакує після заміток...як його позбутись???спробуй ще раз відкрити замітку в режимі редагувати, і зтерти . Якщо ні, то браузер обновити, якщо і це не допоможе. то змінити його на інший. З власного досвіду.

        418.03.16, 10:50Відповідь на 3 від Гість: O-leg-O_____

        Людоньки...що то за HTML...вискакує після заміток...як його позбутись???спробуй ще раз відкрити замітку в режимі редагувати, і зтерти . Якщо ні, то браузер обновити, якщо і це не допоможе. то змінити його на інший. З власного досвіду.не стирається...вже пробувала((( певно треба завантажувати інший браузер

          Гість: O-leg-O_____

          518.03.16, 10:51Відповідь на 4 від Tina05

          Людоньки...що то за HTML...вискакує після заміток...як його позбутись???спробуй ще раз відкрити замітку в режимі редагувати, і зтерти . Якщо ні, то браузер обновити, якщо і це не допоможе. то змінити його на інший. З власного досвіду.не стирається...вже пробувала((( певно треба завантажувати інший браузерспочатку оновити існуючий.