хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Росія

     Россия в своём историческом развитии так и не смогла достичь состояния «русского национального государства». Русской нации никогда не было и нет до сих пор - она не успела сформироваться. На смену Российской империи пришла империя СССР, посткоммунистическая Россия несвободна от «имперских комплексов» и никак не может вписаться в реалии сегодняшнего дня.
    На наш взгляд, именно формирование новой русской нации (москалів) сделает, наконец, Россию «нормальной европейской страной» и позволит русским (москалям) занять адекватное и достойное место среди других наций планеты. Если русские (москалі) не создадут своей нации, они исчезнут с исторической сцены.

А чому московські патріоти сидять по тюрмам? Бо, якщо на арену вийдуть московські патріоти і відмовляться від «имперских комплексов», то РФ просто зникне з карти планети, чого не хочеться Вові і його ручному медведику. Але це неодмінно станеться.
11

Коментарі

18.01.09, 11:25

Глубочайшие выводы, подкрепленные убедительнейшей фактологией и мощным историческим экскурсом

    Гість: Gessle

    28.01.09, 11:26

    сча будет срач

      38.01.09, 11:29Відповідь на 2 від Гість: Gessle

      Правда написана, доки москалі переспівували українську історію княжої доби, то свого нічого не лишилося, вони голодранці.

        48.01.09, 11:29Відповідь на 1 від CKB

          58.01.09, 11:32Відповідь на 1 від CKB

          И кто ж такое придумал? Мабуть дуже "щирі, вільні, та незалежні"....

            68.01.09, 11:34Відповідь на 5 від бача

            Це не видумка, а придумали це російські націоналісти, це цитата. Це можна підтвердити: почитайте "Московію" Штепи, або "Країна Моксель" Белінського - там Вам фсторичних підтверджень "греблю гати".

              78.01.09, 11:36Відповідь на 5 від бача

              "та незалежні"....от сколько-нибудь ощутимого знания предмета

                88.01.09, 11:42Відповідь на 7 від CKB

                "та незалежні"....от сколько-нибудь ощутимого знания предметаВ моей интерпретации "незалежні" от народа.

                  98.01.09, 11:47Відповідь на 6 від Mamay_

                  Це не видумка, а придумали це російські націоналісти, це цитата. Це можна підтвердити: почитайте "Московію" Штепи, або "Країна Моксель" Белінського - там Вам фсторичних підтверджень "греблю гати".Да тю, я ж забыл - на раскопках поселений первобытных нашли изображение украинского герба. Ну шо ж поделаешь - украинская нация произошла от Адама и Евы, куда там русским...

                    108.01.09, 12:05Відповідь на 9 від бача

                    За останні 300 років в російській і советській імперії, покоління за поколінням виховувалися на імперській брехні, і замісь того, щоб цього позбутися ви іронізуєте. Американської, советської, китайської, рускої націй не існує. У Росії більша половина мусульман: татари, башкири, кавказькі народи; чукці, нанайці, де там "рускіє" і "православние"? Коли будете у церкві святого Олександра Невського помолитеся за "рускіх"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна