хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

***

- Але люди, які давно рвалися до влади і отримали її, сіли в свої крісла не для того, щоб захистити і поліпшити України. Через два роки, мені здається, вже всі це зрозуміли. Першопричина проблем України не в президенті Росії і Кремлі. Путін всього лише стерв'ятник, який захопив те, що безгосподарно валялося. А валялося саме тому, що ніхто в офіційному Києві не збирався захищати Крим, нова влада з ранку до ночі портфелі ділила. Люди попіарилися на Майдані, прийшли до бюджетного корита, почали дерибан і бійку за міністерські пости. Нікому в голову не прийшло, що треба терміново Кримом займатися, розбиратися з «Беркутом», проводити розслідування розстрілів у центрі Києва. Нікому! Проблема України в тому, що наша влада вважає національною безпекою тільки захист самих себе від народу.

- Невже ви не бачите, як влада поводиться з народом? Суцільний разводняк! Запросили іноземців в міністерства, народ зрадів, чекає результатів. Минає півроку, рік - немає реальних змін. Тоді влада починає відволікати наступним трюком - виносом прем'єра з трибуни Верховної ради. Народ відволікається. Після на загальний огляд вивалюється стенограма РНБО, населення відволікається і на цей скандал. Але як тільки суспільство знову зосереджує увагу на корупційних схемах нагорі, влада знову починає лякати: «Росія готує широкомасштабний наступ! Путін добереться до Києва!» Я не бачу, щоб хтось в українській владі реально хотів закінчити війну. Армією по-справжньому ніхто не займається, на фронт кидають людей приречених.

- Янукович і його «сім'я» виявилися дітьми в порівнянні з тим, що витворяє Порошенко.

- Як би цинічно не звучало, але відволікання уваги суспільства на можливий широкомасштабний наступ РФ рятує ситуацію у всіх владних кабінетах Києва. Занадто багатьом в Україні невигідне закінчення війни на Донбасі, тому що...

0

Коментарі