хочу сюди!
 

Наташа

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Так зараз воюють

Сьогодні зранку частина спецбатальйону ‘Донбас' потрапила у засідку у селі Карлівка на Донеччині та була оточена бойовиками. Дев'ятьох українських бійців під час бою було поранено. За повідомленням командира батальону Семена Семенченка, проти них працюють автоматники, снайпери та РПГ. При цьому командир зазначив, що кликав на допомогу військових, проте ніхто так і не відгукнувся.

‘До місця бою в селі Карлівка підійшов БТР сепаратистів, підтяглися великокаліберні кулемети, закидають гранатами. У 15 км в сторону Красноармійська стоїть український армійський блокпост з 4 БТРами. Ми не можемо підійти до своїх товаришів, працюють снайпери. Всі мої звернення по телефону до командування армійських сил з проханням надіслати підкріплення почуті не були. 9 поранених вивезені до лікарні', - написав Семенченко у своєму Facebook згодом.

У штабі антитерористичної операції запевняють, що на звернення батальйону ‘Донбас' реагували, Про це написав на своїй сторінці в Facebook керівник Центру військово-політичних досліджень, координатор групи ‘Інформаційний опір’ Дмитро Тимчук.

3

Коментарі