Наука-Християнство-Світ

Через видалення гурту "Християнство" я заклав новий у моєму тепер авторстві. Отже не те, що ми думаємо про науку, християнство, світ, а те, що вони говорять про себе. У кого є вухо, нехай ділиться чому навчився в цю мить?
1+ підписатися

1 учасник

  • Крилами віри

Перша тварина на планеті, виявилася не примітивною?

ДЕРЕВО ЖИЗНИ ДАРВИНА НЕ ПРОСТО НЕ ТОЧНОЕ: ОНО ТЕРПИТ КРАХ В САМОМ ОСНОВАНИИ

Дарвиновский символ «древо жизни» терпит еще одно поражение. 


https://www.facebook.com/origins.org.ua/photos/a.278216782329215.1073741828.277885525695674/1052649241552628/?type=3



Stats

Вода на Луне!

Одной из серьезнейших проблем для мирских ученых является теория об образовании астрономических тел, таких как планеты и спутники. В соответствии с мирской теорией, изначально они образовались в виде расплавленных шаров, которые постепенно охладились. Мирские ученые-планетологи, которым так трудно смириться с обнаружением воды в недрах Луны, недавно предложили несколько идей, пытаясь объяснить это явление. Однако ни одна из предложенных идей не может обойти проблемы «расплавленности», о которой шла речь выше, а также несколько других проблем (читайте далее).

Читать статью полностью по ссылке ---> http://www.origins.org.ua/page.php?id_story=1875&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=voda_na_lune_rassylka_sayta_originsorgua_razumnyy_zamysel_ot_15_aprelya_2018&utm_term=2018-04-15#ixzz5CkfV81Fh


Stats

Благословіння від Бога

Сьогодні благословіння прийшло з Росії, поки мене радують




Stats

Додаток питанню

От саме тут Ви вдало і концентровано висловили те, чому саме поєднання слів Царство Бога є суттєвим обмеженням всемогутності, всюдисущості і абсолюту справжнього Бога. Адже цим дається привід задуматися: а що ж коїться ПОЗА Царством Бога, тобто в тих місцях де Він - увага! - НЕ є правителем... Як Ви любите повторювати: Ловимо мисль!

А не буде для Вас відкриттям, що ідея Царства Бога виникла задовго до християнства? І вперше теє Царство хтось там зичив, здається, ще царю Давиду. Цікаво, він пізнав ті "таємниці"?


Стосовно виникнення задовго, ловимо мисль у фрагменті аудіо

Чи буває те, що виникає задовго... правдою або кращим, на це відповідає вчений і викладач Біблії




Stats

Емулятор, що станеться як скинути ядерну бомбу

Представники некомерційної організації Outrider Foundation створили сервіс, за допомогою якого можна подивитися наслідки від ядерного вибуху залежно від різних умов. Інтерактивна мапа дозволяє вводити дані про місцерозташування, а також вибрати ядерну бомбу зі списку. 

На мапі можна вибрати два типи детонації: на землі чи в повітрі. Коли сервіс отримує всі необхідні відомості, на мапі відображається ядерний вибух, а разом з ним з'являється точна інформація про радіус ураження, вибухову хвилю, радіацію та температуру в епіцентрі події. Крім того, алгоритми сайту визначають потенційну кількість загиблих і постраждалих в результаті вибуху. 


http://tsn.ua/special-projects/explosion/


А мені інформація дісталась з каналу ТСН

Очевидно тема актуальна оскільки ще влітку ледве не розвязалася ядерна війна, а згадати в СССР якщо вишукати новини 60-70 років  на Ютуб, чуємо що на той час загроза подібної війни висіла на 70%


Stats

Пробуємо знайти відмінності

  
     
А тепер  звіримо з цим, чому мені бачаться два різні світи,  а країна наче однакова  https://www.facebook.com/dobrogo.ranku.krayino/videos/vb.151432162273992/222465348504006/?type=2&theater 


Stats