Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Вмирають переважно від раку



Stats
2

Коментарі

15.04.18, 12:31

Причина - в избыточном электро-магнитном излучении! Кстати, сейчас это уже проблема всего человечества, а не только космонавтов.

    25.04.18, 14:03Відповідь на 1 від bekirini

    Сказано "сонячна радіація" це пожалуй не зовсім те, озон захищає від такого випромінювання не рахуючи сонячних бурь.

    Треба підрахувати відсоток померлих космонавтів, і ще живих, цікавий буде винахід.

      35.04.18, 14:07

        45.04.18, 21:21Відповідь на 2 від Крилами віри

        Сказано "сонячна радіація" це пожалуй не зовсім те, озон захищає від такого випромінювання не рахуючи сонячних бурь.
        Треба підрахувати відсоток померлих космонавтів, і ще живих, цікавий буде винахід.

        Ещё более интересное открытие будет, если посмотреть статистику роста количества онкологий среди обычного населения Земли за последние 50 лет.

          55.04.18, 21:30Відповідь на 4 від bekirini

          Ну по-перше ми дивимось зараз в небо з другої сторони якщо припустити, що озон Землі, руйнується космічними кораблями у тому числі озонові діри, може і є між цими подіями звязок, що на Землі посилюється випромінювання Сонця.

          Сонце це ядерна фізика, оскільки Сонце природно порівнюють з ядерним реактором, на жаль я до ядерної фізики не дійшов, не можу точно сказати наскільки це рівне з випромінюванням мобільника, не впевнений.

          Моя цікавість це шукати звязки і проводити паралелі, відкриття бувають разючими

            615.04.18, 13:57Відповідь на 5 від Крилами віри

            Ещё раз повторяю. Не радиация, а избыточное электромагнитное излучение. И сегодня каждый из нас ежедневно рискует здоровьем.Пока Вы любопытствуете про космонавтов, Вы сидите за компьютером. Рядом лежит мобилка, а в доме полно электрических приборов. Вдобавок, весь дом пронизан волнами вай-фая. Таким образом, Вы постоянно подвергаетесь разрушительному влиянию избыточного электромагнитного излучения, которое, как правило, приводит к онкологическим заболеваниям либо же к инфарктам и инсультам. Впрочем, большинство населения Земли сегодня ежедневно подвергается такому же разрушению. Только малая часть предусмотрительных людей уже сегодня пользуется специальными защитными устройствами. Остальные же смеются над ними. И продолжают умирать от страшных болезней.

              715.04.18, 17:08Відповідь на 6 від bekirini

              Звідки наполегливість?

              Мобілка яка лежить вона в режимі прийом це нуль радіохвиль і запускає передавач коли дзвонять. У мене тільки антена для Інтернет. Додати, що нас інтенсивно покривають сигналом провайдери оце так.

              Але додайте, що рак назвемо його не космічним а наземним, ще від абортів, і особливого виду авітамінозу, тобто порушенню обміну речовин.