Про співтовариство

Допоможи собі сам бути здоровим, бути щасливим, позитивним, дійовим, цілеспрямованим, успішним, фінансово незалежним. Сам будуй свою реальність, своє Буття, Сам будуй суспільство свідомих, відповідальних людей.
Живи громадою за своїм звичаєм. Допоможи собі побудувати своє світле майбутнє. Мрій, бажай, твори. Допоможи собі сам і веди за собою інших. Продовжуй традиції давніх цивілізацій наших предків, починаючи від 12 тисячоліття до н.е.
Допоможи собі побудувати нашу державу, громадянське суспільство, згуртувати наш народ, націю. Зміцнюй українську націю, незалежно від етнічного походження.
Розвивай свій мозок і підсвідомість, що дозволить самореалізуватися. Відновлюй звязок з Вищими силами сам, без посередників.
Допомогаймо один одному. Не покладаймося лише на допомогу іноземців. Вона буде, але ми самі маємо здолати всі труднощі і перешкоди.
І незважаючи ні на що, співай, танцюй, веселися як наші предки.
Сам знайди своє місце у світі, Всесвіті, усвідом себе його частинкою. Знай хто ти, де ти, з ким ти хочеш бути і куди хочеш іти. Повір у себе. Створи і зміцни впевненість у собі.
Вид:
короткий
повний

САМОДОПОМОГА