якшо ломом проткнути манітор він стане чорним, затє світ заіграіт новими барвами, єгеш! це з власного досвіду ? )це я дотого шо праблеми індейцев білокожих не їбут!
якшо ломом проткнути манітор він стане чорним, затє світ заіграіт новими барвами, єгеш! це з власного досвіду ? )це я дотого шо праблеми індейцев білокожих не їбут! в тебе певно проблеми з єблею . ) але це чисто технічне питання і не про секас. )(, хоча проблеми схожі. )
якшо ломом проткнути манітор він стане чорним, затє світ заіграіт новими барвами, єгеш! це з власного досвіду ? )це я дотого шо праблеми індейцев білокожих не їбут! в тебе певно проблеми з єблею . ) але це чисто технічне питання і не про секас. )(, хоча проблеми схожі. )у мене багато проблем, і якби щє додалась отака, яб собі палець відрізав, єгеш!
якшо ломом проткнути манітор він стане чорним, затє світ заіграіт новими барвами, єгеш! це з власного досвіду ? )це я дотого шо праблеми індейцев білокожих не їбут! в тебе певно проблеми з єблею . ) але це чисто технічне питання і не про секас. )(, хоча проблеми схожі. )у мене багато проблем, і якби щє додалась отака, яб собі палець відрізав, єгеш! то ріж , які питання до трамвая. )
якшо ломом проткнути манітор він стане чорним, затє світ заіграіт новими барвами, єгеш! це з власного досвіду ? )це я дотого шо праблеми індейцев білокожих не їбут! в тебе певно проблеми з єблею . ) але це чисто технічне питання і не про секас. )(, хоча проблеми схожі. )у мене багато проблем, і якби щє додалась отака, яб собі палець відрізав, єгеш! то ріж , які питання до трамвая. )діду, а ви кровожадний, як потім картошку на дачі збирати, носом чи шо....
Буває. Це ж гівносайт, лише пристойна частина контенту юзерів рятує його від повного падіння....а ми тую червану калину підіймемо (і.юа)
а ми тих ледащих блогерів гей гей розвеселимо....
Коментарі
НеЖриМоэСало5
17.09.22, 21:59
якшо ломом проткнути манітор він стане чорним, затє світ заіграіт новими барвами, єгеш!
WalKing
27.09.22, 22:03Відповідь на 1 від НеЖриМоэСало5
НеЖриМоэСало5
37.09.22, 22:06Відповідь на 2 від WalKing

це я дотого шо праблеми індейцев білокожих не їбут!WalKing
47.09.22, 22:10Відповідь на 3 від НеЖриМоэСало5
НеЖриМоэСало5
57.09.22, 22:13Відповідь на 4 від WalKing
у мене багато проблем, і якби щє додалась отака, яб собі палець відрізав, єгеш!
WalKing
67.09.22, 22:18Відповідь на 5 від НеЖриМоэСало5
НеЖриМоэСало5
77.09.22, 22:27Відповідь на 6 від WalKing
діду, а ви кровожадний, як потім картошку на дачі збирати, носом чи шо....
Nech sa paci
87.09.22, 22:37
Буває. Це ж гівносайт, лише пристойна частина контенту юзерів рятує його від повного падіння.
НеЖриМоэСало5
97.09.22, 22:43Відповідь на 8 від Nech sa paci
...а ми тую червану калину підіймемо (і.юа)а ми тих ледащих блогерів гей гей розвеселимо....
Nech sa paci
107.09.22, 22:52Відповідь на 9 від НеЖриМоэСало5
"Адміністрація" сайту щось не веселить.