хочу сюди!

Алёна

48 років, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 40-52 років

Обломайтунг. )

Шо це за х-ня ??? Ахтунг !!! ))

3

Коментарі

17.09.22, 21:59

якшо ломом проткнути манітор він стане чорним, затє світ заіграіт новими барвами, єгеш!

27.09.22, 22:03Відповідь на 1 від НеЖриМоэСало5

якшо ломом проткнути манітор він стане чорним, затє світ заіграіт новими барвами, єгеш! це з власного досвіду ? )

37.09.22, 22:06Відповідь на 2 від WalKing

якшо ломом проткнути манітор він стане чорним, затє світ заіграіт новими барвами, єгеш! це з власного досвіду ? )це я дотого шо праблеми індейцев білокожих не їбут!

47.09.22, 22:10Відповідь на 3 від НеЖриМоэСало5

якшо ломом проткнути манітор він стане чорним, затє світ заіграіт новими барвами, єгеш! це з власного досвіду ? )це я дотого шо праблеми індейцев білокожих не їбут! в тебе певно проблеми з єблею . ) але це чисто технічне питання і не про секас. )(, хоча проблеми схожі. )

57.09.22, 22:13Відповідь на 4 від WalKing

якшо ломом проткнути манітор він стане чорним, затє світ заіграіт новими барвами, єгеш! це з власного досвіду ? )це я дотого шо праблеми індейцев білокожих не їбут! в тебе певно проблеми з єблею . ) але це чисто технічне питання і не про секас. )(, хоча проблеми схожі. )у мене багато проблем, і якби щє додалась отака, яб собі палець відрізав, єгеш!

67.09.22, 22:18Відповідь на 5 від НеЖриМоэСало5

якшо ломом проткнути манітор він стане чорним, затє світ заіграіт новими барвами, єгеш! це з власного досвіду ? )це я дотого шо праблеми індейцев білокожих не їбут! в тебе певно проблеми з єблею . ) але це чисто технічне питання і не про секас. )(, хоча проблеми схожі. )у мене багато проблем, і якби щє додалась отака, яб собі палець відрізав, єгеш! то ріж , які питання до трамвая. )

77.09.22, 22:27Відповідь на 6 від WalKing

якшо ломом проткнути манітор він стане чорним, затє світ заіграіт новими барвами, єгеш! це з власного досвіду ? )це я дотого шо праблеми індейцев білокожих не їбут! в тебе певно проблеми з єблею . ) але це чисто технічне питання і не про секас. )(, хоча проблеми схожі. )у мене багато проблем, і якби щє додалась отака, яб собі палець відрізав, єгеш! то ріж , які питання до трамвая. )діду, а ви кровожадний, як потім картошку на дачі збирати, носом чи шо....

87.09.22, 22:37

Буває. Це ж гівносайт, лише пристойна частина контенту юзерів рятує його від повного падіння.

97.09.22, 22:43Відповідь на 8 від Nech sa paci

Буває. Це ж гівносайт, лише пристойна частина контенту юзерів рятує його від повного падіння....а ми тую червану калину підіймемо (і.юа)
                  а ми тих ледащих блогерів гей гей розвеселимо....

107.09.22, 22:52Відповідь на 9 від НеЖриМоэСало5

"Адміністрація" сайту щось не веселить.

Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна