хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Домашний хлеб

В народі кажуть: «Хліб всьому голова». Складно однозначно підтвердити чи спростувати цей вислів, але більшість страв Ми їмо з хлібом. Отже випікаємо домашній хліб.

Домашній  хліб випікають в рівномірно прогрітій з усіх сторін печі (або в газовій чи електричній духовці).

Перед початком виготовлення хліба необхідно щиро побажати всім людям завжди і у всьому здоров'я, добра, успіхів та благополуччя і зберігати цей позитивний настрій на протязі всього процесу.

вода 500 мл

сіль (маса солі залежить від особистих смаків і визначається інтуїтивно з урахуванням власного досвіду)

цукор 2-3 столових ложки

дріжджі (15 - 20 - 25 грам) 

борошно вищого ґатунку  близько кілограма

два домашніх яйця (від курей, що вільно пересуваються на подвір’ї  і харчуються зерном  з додаванням до 20% кукурудзи)

запашна нерафінована олія або рафінована (70-75 мілілітрів),

масло вершкове (20 грам)

Технологія приготування:

В ємкість  наливають воду, додають солі, цукру, дріжджі та 400 грам борошна. Суміш перемішують рухаючи ложку за годинниковою стрілкою, до утворення однорідної маси. Потім додають яйця та олію і знову перемішують до утворення однорідної маси. Суміш залишають на годину у теплому місці, щоб дріжджі почали активно працювати.

Додають борошно і вимішують хліб до тих пір, поки тісто не стане еластичним і  не братиметься до рук. Тісто викладають у форму змащену маслом і дають підійти в теплому місці. Випікають при температурі 180°С близько 45 хвилин.



3

Останні статті

Коментарі

116.11.14, 16:30

Прочел предыдущее Ваше письмо: "пользователь В Тарасенко отправил вам ссылку на свой вопрос: "А как туда писать заметки?"

Читать полностью:
http://otvet.i.ua/user/6577206/15836

По этой ссылке читать нечего от Вас, там таблица вопросов. Если Вы хотели туда добавить свой вопрос, то в верхнем правом углу есть надпись: "Ломаете голову над сложным вопросом? Задайте его здесь и вы наверняка найдете специалистов способных дать грамотный ответ." Слово "здесь" гиперссылочное - достаточно его нажать и Вы попадете в "струю" для задачи вопроса.

    216.11.14, 18:25

    Я тоже получила такую же ссылю... Что Вы хотели узнать?