Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Маруся Звіробій


Махачі міжсобойні стають нормою, при чому набувають все агресивніших форм. Наступні етапи нашої деградації, це суміш 90х з хаосом війни, це ще сотні тисяч загиблих душ у військових програшах через некомпетентність керівників держави, які нездатні забезпечити армію, але свої промахи незмінно звалюють на командирів і солдат.
Нездатні заохотити до служби, піднімати в країні рівень патріотизму і бойового духу, насміхаючись вчергове над українцями своїм низькопробним квартальним гумором, але це теж звалять на звідкись взявшуся зашкварну кількість ухилянтів.
Нездатні побороти корупцію, нездатні об'єднати країну, нездатні вести професійно дипломатичні перемовини.
В нас на носі, як норма життя, масові розправи, вби. вства опонентів. А ще власна армія офісу президента, замість ЗСУшних генералів стануть на посади слухняні любімчики, яких ростять по телемарафонах, як єдиних героїв, вони матимуть необмежені права, найкраще забезпечення, доступ до всіх медійних ресурсів, тому, що мовчатимуть і захищатимуть інтереси офісу президента.
Якщо безугла мантелепа отримала подальші методички після Залужного з Забродським взятися за Сирського з Содолем і ще вагому частину генералітету, значить певні домовленості по заміні вже досягнуті.
І то все відбуватиметься, звііііісно, під активним зміщенням фокусу і звалюванням ВСІХ СВОЇХ 5-РІЧНИХ ПРОЙОБІВ на попередників. Під голосний регіт позитивних блогерів, що кидатимуться, як скажені собаки з черговою брехнею й брудом на тих, кого не влаштовує весь цей треш. Під липові звинувачення щодо неугодних, нові кримінальні впровадження проти них. Абсолютно підім'яту під себе свободу слова і знищену демократію.
І головне, найцікавіше, так сталось історично, що наші крадії без стопкрану не влаштовують свідому частину українців, але так само будь-яка влада, що ще існує в Україні принципово не влаштовує путіна. І крадії без стоп крана обов'язково по максимуму використовуватимуть це, аби позакривати роти, прирівнявши невдоволених до прихильників кремля. Саме ця технологія з часом вийде на перші позиції боротьби з опонентами української брехливої обворовавшоїся владної писдоти.
Зашибісь перспективки в нас.
Я незмінно в строю. Але хочу бачити командирів, за якими маю йти.
Це була рубрика "Мовчання ягнят".
Наступна називатиметься "Я ж казала блть..."
3

Коментарі

113.06.24, 03:42

Нам бажано протриматися довше, аніж ворог. Нехай ТАМ пересруться й почнуть убивати одне одного. При цьому зовсім мовчати теж не можна — треба якийсь баланс.

    213.06.24, 05:57Відповідь на 1 від Nech sa paci