хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

У супротивника горять склади БК. Це ж прекрасно

Є таке поняття – "треба", і воно вище за вказівки і накази. Потім, коли все скінчиться, хтось напише рапорт і проведе розслідування, до ладу приведуть журнали бойових дій і підпишуть нагородні листи. Ті, хто переміг, піднесуть на пантеон своїх героїв, забудуть чужих і напишуть свою історію.

Справедливість та чесність цієї розповіді цілком залежить від порядності і обізнаності тих, хто її напише. Бо переможців не судять.

Часом дуже складно пояснити, чим займаються на передовій люди, у військовому квитку яких написано "радіотелефоніст" чи "регулювальник". Дуже складно пояснити, що роблять на передовій деякі цивільні. Дуже складно пояснити, навіщо їм стільки сучасних електронних приладів, а іноді і зброя...
Але у супротивника палають склади з боєкомплектом.

Самозаймання, паління в недозволеному місці, ігри з сірниками чи гнів олімпійських богів – обирайте версію на свій смак. А нашим артилеристам глибоко до лампочки, хто провів розвідку цілей: крутий розвідник, загадковий підпільник чи обвішаний гаджетами "волонтер"...

Снаряди летять у ціль, обслуга гармати досилає нові. І ніхто не думає, скільки людей різних професій працювали над тим, щоб виявити, перевірити і переперевірити цілі.

У супротивника горять склади БК. Це ж прекрасно :)
Долучайтеся до феєрверку тут: Фонд "Повернись живим"

Rudenko Yury

11

Коментарі

111.11.17, 22:18