Ми любимо тебе, Україно

Тут збираються люди, які люблять Україну і вважають своєю Батьківщиною незалежно від місця проживання.
19+ підписатися

Важливі замітки

4 учасника

  • Крилами віри
  • Elsa von Phil
  • TatianaR
  • Тарас Токар

Випробовування

Другий день брандмауер антивіруса попереджає "Обнаружено сканирование портов"

Зламують українські комп'ютери чи що?

"Обнаружено сканирование портов с IP204.93.180.13",Заблокированный.

За моїми скромними в цьому знаннями: хакери можуть зондувати комп'ютери всіх користувачів шукаючи піратки які легко зламати або заражені системи які містять бекдори тощо і роблять можливість зламати систему.

Заразивши можна захопити комп'ютер для власних задач як паралізувати роботу Інтернету чи перевантажити мережу та крадіжки.

Так-що Україну випробовують на чесність.

Всякий болтун блогер, що не так вже й любить Україну як дуже войовничий(кому війна, а кому і мать родна) несе відповідальність більше чим скромний студент у BBN тощо...

Відправлю запит до підтримки антивірусу, чи серйозні такі попередження?

 А посіму питання в розділі "Ответ" зняв.


Map

Думати добре, а добре думати ще краще

Фактично виступ російського міністра та його ансамблю є ультиматумом: Або ви нам даєте гроші, або ми вам забезпечимо війну — все одно геноцид, людей не шкода».

Багато спостерігачів ворожили, яким буде відповідь Путіна на прохолодний прийом у рамках G20. Ось, власне, і він. Брати на себе відповідальність за Донбас господар Кремля не бажає втрачати над нею контроль і розпускати своїх головорізів — теж. Тепер, за його логікою, або Україна зробить, нарешті, саме ту федералізацію, про яку він мріє ще з квітня, або заплатить за його, Путіна, всесвітнє приниження страшну, криваву ціну. Те, що вмирати за його образи будуть і росіяни, президента РФ ні краплі не бентежить: своїх підданих він вже давно не бере до уваги.

Оскільки знають Путіна люди називають його людиною вкрай образливим і мстивим, Україні, схоже, треба готуватися до дуже серйозної ескалації конфлікту на Сході.   http://vkurse.ua/ua/events/moskva-prigrozila-kievu-voynoy.html 


Map

Ловимо мисль

Не думав, що це відео можна побачити на Ютуб, а там можна побачити і ще більше:


Map

Все вернется(рима в прозі це істина)

Рік тому як багато чого в Україні не сталось ми вже встигали передивитись чи ознайомитись з цим фільмом з участі вітчизняного актера, тоді ми розгадували таємничий нік "Мир тобі", прогрес не стоїть на місці, і ми вивчили таку таємничу фразу як "Зі всього, що бережеш, серце своє бережи бо з нього походить життя" http://blog.i.ua/community/3665/1552478/  ми також вивчали не раз таємницю долі.

Чи добре прогнозував Б.Ступка стан в Україні яку він назвав своїм домом, чи правильно він розставив ролі і положення речей в Україні за цим фільмом?

Який смисл змісту пісні в кінці фільму(дуже УВАЖНО прослухати цю пісню)


Map

Думати добре, а добре думати ще краще

В России представлен список деятелей культуры, которые вырази поддержку Украине, и осудили военную агрессию со стороны президента РФ в Крыму.

 

На своей странице в Facebook журналист Мустафа Найем представил фамилии российских знаменитостей, которые поставили подписи под письмом в защиту Украины.

 

В него вошли: Юрий Шевчук, Андрей Кончаловский, Лия Ахеджакова, Эльдар Рязанов, Армен Джигарханян, Борис Гребенщиков и много других не менее известных россиян.

 

Приводим более полный список:  http://www.utro.ua/ru/kultura/ahedzhakova_ryazanov_shevchuk_podderzhali_ukrainu_polnyy_spisok_1394703662 


Map

Не політична замітка

На одному форумі де власне мене й благословив єврей защо йому вдячний, була розгорнута християнська тема про проблему мастурбації, і цю проблему ми вивчали по курсу BBN "Чистота сексуального життя"

Я вирішив наразі перебігти гугл у сподіваннях найкращих пошуків, на одній сторінці я прочитав наче "полюція" http://dic.academic.ru/dic.nsf/ruwiki/1100309  у християнстві як асоціація з гріхом-бреше сволоч: полюція це самий кращий признак здоров'я! Початком недугу є надто часта полюція, і насторогою є коли полюція сильно затримується. Гріхом є секс, і мастурбація як дві коварні і підступні хитрощі.

Отже душевне здоров'я це шлюб, а фізичне здоров'я це полюція.

Для фізичного здоров'я буває треба здоровий обмін речовин(живлення), і фізичні вправи.

Тут небезпека в тому, що по Інтернету в основному подразнюють похіть і для сексу та не ставлять питання як не просто відновити здорову потенцію, а головне як результат полюцію.

А ми хочемо бути здоровими особистостями і созідаючими у стосунках.

Існують фізичні вправи для внутрішніх органів ці вправи очіщують організм від застоїв що виникають як наслідки малої рухомості чи перевантажень які свого часу призвели до стресу чи виснажень а значить порушень обміну речовин та відкладень солей, і все це викликає хронічні запалення і збої полюції. Хто знає Бога то знає як щасливо це вирішити, а інші кидаються вхитрощі...




Map

Думати добре, а добре думати ще краще

В контексті я зрозумів, що Путин розглядає Україну як суцільний фашизм або він розглядає схід як Україну яку захопили фашисти з центру(Майдан)

В будь-якому випадку душу України не виявлено...

І все ж в "сквозь" Путин схід називає Україною?

Путин также провел прямую аналогию между действиями украинских военных на юго-востоке Украины и тактикой фашистских войск на территории СССР в годы второй мировой войны.

«Как ни печально, мне это напоминает даже события второй мировой войны, когда немецко-фашистские оккупанты, войска окружали наши города, допустим, Ленинград, и прямой наводкой расстреливали эти населенные пункты и их жителей», — сказал он.



Подробнее: http://www.capital.ua/ru/news/28157-putin-nado-vynudit-kiev-nachat-peregovory-o-pravakh-yugo-vostoka-ukrainy#ixzz3BmfMmK00 



Map

Якщо світ спасає тільки любов

Як на мене ролик без фальші але це й не голос Бога. Відео застарівше, і багато пронозуюче. Тепер можна звірити якою любовю ми ще стоїмо?



Map

Скажемо подяку першому національному радіо

Глобальний модератор в Інтернет просторі, розпочав свою діяльність і в Україні. Прямо зараз в парламенті України розглядається закон медіапростору, і як я зрозумів цей закон не менш жорсткий чим той, що розвирувався в Росії.

Отже в Україні розгорнули проект як не потрапити на гачок майбутнього закону в силу навчання бути вільним.

Щоб не потрапити на гачок закону є така освіта як Біблія ну а тим хто вважає себе сапіенсом, радіо ознайомило нас з сайтом:

Головні тематичні напрямки сайту «Медіаграмотність» - медіаосвіта, медіапсихологія, медіаетика, медіаправо та маніпуляції в медіа. Перспективним напрямком, який ми плануємо розвивати, є ознайомлення аудиторії з потенціалом, перевагами та небезпеками нових медіа. Ми прагнемо сформувати суспільну культуру вивчення та оцінювання діяльності засобів масової інформації, вміння захищати свої права та свободи в медіапросторі, підвищити рівень відповідальності й допомогти реалізувати потенціал як споживачів, так і виробників медійного продукту.


http://osvita.mediasapiens.ua/material/pro-nas?nocache=1 



Map