Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

іРуся

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-58 років

Думати добре, а добре думати ще краще

Фактично виступ російського міністра та його ансамблю є ультиматумом: Або ви нам даєте гроші, або ми вам забезпечимо війну — все одно геноцид, людей не шкода».

Багато спостерігачів ворожили, яким буде відповідь Путіна на прохолодний прийом у рамках G20. Ось, власне, і він. Брати на себе відповідальність за Донбас господар Кремля не бажає втрачати над нею контроль і розпускати своїх головорізів — теж. Тепер, за його логікою, або Україна зробить, нарешті, саме ту федералізацію, про яку він мріє ще з квітня, або заплатить за його, Путіна, всесвітнє приниження страшну, криваву ціну. Те, що вмирати за його образи будуть і росіяни, президента РФ ні краплі не бентежить: своїх підданих він вже давно не бере до уваги.

Оскільки знають Путіна люди називають його людиною вкрай образливим і мстивим, Україні, схоже, треба готуватися до дуже серйозної ескалації конфлікту на Сході.   http://vkurse.ua/ua/events/moskva-prigrozila-kievu-voynoy.html 


Map
3

Коментарі

121.11.14, 12:23

На жаль наш портал переповнений НАВМИСНИМ дрочем і образами в сторону кремля, і думаю така поведінка не достойна України, крім хамства у нас ще є розум і "наче" ми вважаємось християнською країною.

Донбас може бути відображенням реалії але не може бути фігурою в шахах.

    221.11.14, 13:18

    Пропоную знайти рішення такої задачі: після Донецька йдемо на Київ+після Путина йдемо на Жириновського=?

    Це для самих розумних українців