Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Третя імперія - Революціонер (6)

6

Революціонери 1918 року програли війну 1914 року, тому що їхня революція не була Німецькою революцією. Вони вважали, що зробили все, що було від них необхідно, коли вони змавпували все, що Захід зробив до цього. Вони були далекі від розуміння, так само як і російські революціонери - що ставало все більше і і більше зрозумілим по прошестю років - що народна революція має бути революцією націоналістичною, і вони повинні були мати це на увазі і діяти відповідно з цим.

Німецькі революціонери зробили Німецьку революцію по західно-парламентським, конституційним і революційним зразкам Французької та Англійської революцій. Але вже століття пройшли з 1689 та 1789 років. За цей час захід призвичаїв себе до лібералізму. Лібералізм навчив Захід перетворювати свої принципи в засіб обману народів. Захід називає це "демократією", хоча вже досить очевидно, як погано себе почуває людина на політичній дієті Свободи, Рівності та Братерства.

Таким чином сталося так, що Німецька революція перетворилася на революцію ліберальну. Революціонери 1918 року називали себе соціалістами, але не запобігли цьому перетворенню. 

Соціалізм, котрий виріс з лібералізму, вимагає справедливості. Але німецькі революціонери фатальної революції не усвідомили, що таке справедливість між людиною і людиною, і лише споглядали як справедливість між націями була потоптана ногами. Ми можемо побачити, що вада лежить в самому соціалізмі, котрий звертає увагу на класи, проте ніколи на нації. Не може бути справедливості по відношенню до людей, якщо немає спочатку справедливості по відношенню до націй. Люди можуть жити лише доти, допоки існує їхня нація.

Проблеми соціалізму залишаються з нами. Вони включають новий світовий порядок, котрий витісняє інститути дев'ятнадцятого та двадцятого століття: демократію, лібералізм та парламентаризм, в еру технічного прогресу, перенаселення, в еру, коли всі учасники війни зазнали поразки.

Ми лише можемо сподіватись на вирішення цієї проблеми для Німеччини і можливо Німеччина стане відправною точкою вирішення цієї проблеми для всієї Східної Європи і її молодих країн. Якщо ми не можемо відректися нашої прикрої звички думати про перевагу нашої країни перед усіма іншими, ми можемо втішатися думками, що рішення, які ми прийняли підуть на користь цим іншим країнам. Але ми маємо бути готові до того, що західні нації займуть найбільш активну опозицію будь-яким рішенням, що пропонуватиме Німеччина, вони будуть сперечатися з нами з приводу кожного дюйма території. В цій інтелектуальні суперечці, як в ні якій іншій, ми маємо бути готові боротися за цей кожен дюйм. Революціонер сьогодні це консерватор завтра. Давайте не будемо штовхати революцію далі, але давайте розвивати ідеї, котрі досі революція не розвинула. Давайте об'єднувати революційні і консервативні ідеї, допоки не досягнемо такого стану, коли ми знову зможемо ожити.

Давайте виграємо Революцію! 

Що це означає?

Революція стала початком нашого краху, давайте її зробимо початком нашого відродження.

Що це означає?

Ми дійшли до такої точки нашої історії, коли зміна маршруту і новий шлях стали необхідністю. Війна була такою зміною маршруту, який закінчився крахом разом із закінченням війни. Давайте зробимо революцію відкриттям нового шляху. 

Що це означає?

Були такі проблеми в нашій історії, котрі не могли бути вирішені без війни і революції. Давайте зробимо війну і революцію засобом вирішення наших проблем.
6

Коментарі

130.12.12, 21:12

    анонім

    230.12.12, 21:44

    Давайте виграємо Революцію!

      33.01.13, 15:27

      Я захопився - читаю...

        416.01.13, 10:27

        все вірно! Революція без конкретної ідеї об'єкта революції з самого початку приречена на поразку. Неможливо здійснити революцію конкретній нації на загальних цінностях. Це яскраво продемонструвала помаранчева "революція".