хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Ковідобісся

          Наступна замітка буде, як завжди, прихильна до вакцинації загалом. Навіть посиланнячко причеплю, де науково обґрунтовують необхідність щепитися від грипу паралельно самі розумієте з чим.
          Ця cама замітка буде цілком толерантна до вакцинації проти ковід_19.

          Всім, хто на підставі отриманої інформації, ухвалив для себе рішення щепитися від короновіруса, побажаю якмога скорше це зробити, і таким чином, увійти в категорію добровільно щеплених (треба ж якась пожива відповідному міфу).
          Всім, хто те саме рішення ухвалив на підставі "законодавства" про обов'язкове щеплення, квінтесенцією якого є ковід-сертифікат, побажаю зібрати в кулак свою гідність і особливо не засмучуватися. Переведення медицини до статусу ветеринарії, а вас - до статусу ковід-згвалтованих викликано цілком непереборними для вас обставинами. Тож ніхто не винен. А підписання цидулки безвідповідальності бонусом зараховує вас ще й у категорію відповідальних і свідомих громадян, яким не байдужа надмірна завантаженість лікарень і лікарів та загальний успіх медичної реформи.
          Тим же, хто на підставі всього вище названого добровільно ухвалив рішення не щепитися від ковід_19 і, таким чином, стати учасником експериментального квесту "Життя без ковід-сертифікату", я побажаю надійності гуманітарних тилів і успіхів у пошуку роботи, де основним законом все ще лишається національна конституція, а не ковід-сертифікат.
          Ну, а поки дві верхні категорії пішли на флешмоб у пункти вакцинації, остання категорія у своїх пунктах спостереження продовжує вивчати прогрес епідемій вірусів статистичної параної, стресу та атрофії здорового глузду.
          Статистика може довести що завгодно, навіть правду. Приміром, якщо ваш сісід б'є жінку щоденно, а ви - ніколи, то за статистикою ганьба вам із сусідом - ви належите до групи сімей, в якій чоловіки б'ють жінок через день. Ще написав якийсь там преподобний святий: настане час, що дев'ять хворих прийдуть до здорового і доведуть йому, що і він хворий. Тож погляньмо, як статисто-зозулі віщують дні життя, що лишилися людству, та розраховують необхідну кількість антиковідних пластикових мішків.

          Пан-  означає дещо "всеохоплююче". А ось і статистичне лице пандемії ковід_19.



          Ось найжахливіші жахи вимирання окремих країн, декілька з назв яких навіть присвоєні відповідним штамам короновіруса.










          Ось як "ще не вмерла України і сила і воля".


          А з другого боку героями 100 % телесюжетів є оті 0,4 % тяжко хворих на ковід у світі. Тут вам і про лікарняні коридори зі штабелями пластикових мішків з трупами, і про щоденні "катастрофи "Боїнгів" zombobox
          І НУЛЬ відсотків інформації про десятки-сотні мільйонів отих shock "гігантів". Як? Як вони примудрилися таємно перехворіти на ковід в амбулаторно-домашніх умовах? Цікаво, чи вистачить на планеті "Боїнгів" для їх рівного польоту? І, уявіть неподобство! - цих негідників під час хвороби цілком влаштувала богом дана щоденна суміш 78% азоту + 21 % кисню.
           Жодне медіа не бере інтерв'ю у цих мільйонів: яким чином, ЯК?!.. ти переніс смертельну болячку і так легко і одужав?! Що не так в твоєму організмі, що такого ти приховуєш у своєму способі життя, що дозволило тобі відкараскатися від Косатої? Без щеплень, без госпіталізацій, без суттєвих затрат і... без наслідків, яяяяк?!! Жоден журналюга не розпитує тих, що одужали від ковіду середньої тяжкості: як?! яким чином тобі вдалося обдурити пластиковий мішок? Агов, 490 тис. українців! Що такого ви робите (чи вам роблять), що маєте злочинно-легкий ковід? Бігом розповідайте! Жодна спецслужба не прагне спонукати їх всіх розповісти про ті великі секрети чудесного виживання під страхом катівні із розпеченим залізом спецметодів дізнання (і плювали ми на права і свободи, бо хіба ж то не заради права людства на життя?!).
           Натомість пробудіть серед ночі останнього бомжа у підворітні - він одягне маску і розповість вам, що аби не захворіти треба щепитися, основним засобом лікування ковіду_19 є чистий кисень, а без кисню людству гаплик, чим і пояснюються обмеження на експорт промислового кисню, запроваджені недавно кабміном, всі ці занепокоєння змовою діючих кисневих заводів та будівництво нових кисневих заводів... Ось дослівна характеристика чистого кисню з сьогоднішнього вечірнього новинного ефіру: "єдині дієві ліки для хворих на ковід".
          Якщо людство колись і загнеться тотально, то раніше всякого метеориту чи охолодження сонця до червоного гіганта його загублять віруси брехні і маніпуляції.
11

Останні статті

Коментарі

17.11.21, 23:31

У нас в лікарні теж жодного журналіста не було

    28.11.21, 01:09

    ніхто не питає а чому ПЦР тест роблять за гроші по 400 4рази на місяць,а ширку пропонують вколоти в туалеті на вокзалі або на базарі в мясному відділі нашару? Стадо забуло про безкоштовний сир у мишоловці?уколоті будуть становити більшу небезпеку "бактеріологічні щури" щеплені від грипу хворіють частіше, це було доказано ще 2020го. кого доставляють з запаленням легенів отримують відповідно до наказу №638 від 6 квітня 2021 подвійну дозу https://bz.medvestnik.ru/classify/mnn/Tocilizumab.html , побічка у ціїє ширки одразу тромбує і киснем присмалюють, замість того щоб через ігяляцію вводити анибіотики з вологою щоб допомогти відхаркати . завищений відсоток Кисеню убиває. Раніше зимою теж лежали в коридорах, правда лікарень і койкомісць було більше а ніж зараз. і кран кисню був поряд з ліжком

      38.11.21, 01:30

      вирубані ліси, під Києвом де раніше можна було заблукати, наскрізь видно інші населені пункти, Машини з кругляком їдуть без упину. Людей на вміст кисню перевіряють у затхлих палатах оброблених хлором. Озонацію не проводять. Кисень треба розпиляти в повітрі а не безпосередньо в легені, Є чим вимірювати вміст?. Підняти кисень в крові можна в лісі вдень,
      а не біля окружної дороги.Багато хто не знає що в пробках сидячи в машині отримують? Один мені вказав що у нього карбоновий фільтр салону. Це приклад кого дурять в магазинах, не розуміють що треба мати ще і гопкалітовий від СО2.В час пік у безвітряну погоду посадити людину біля магістралі на 2 години може втратити свідомість.Плюс ширка сидяча робота,, брудна вода. Ось чому вижили з сіл, там можна жити, і ніхто не вчепиться з маскою і тд

        48.11.21, 10:08Відповідь на 1 від NoTaRь

        У нас в лікарні теж жодного журналіста не булоЯкби хворі лежали на підлозі коридорів... А так, чого журналістам туди пертися, як у вас ковідні ліжка заповнені на 90 %? Неформат, почекайте троха.

          58.11.21, 10:20Відповідь на 2 від Рус с Кіja

          В деяких країнах Заходу ПЦРи безкоштовно.
          Щодо нижче викладеного важко щось прокоментувати. Лишімо на досвід лікарів якісь конкретні випадки

            68.11.21, 10:22Відповідь на 3 від Рус с Кіja

            Якщо легені запалені, альвеоли набрякають і перекривають прохід всьому, що туди не задувай. Легені просто не дихають. Треба перш якось знімати набряк. А краще, не доводити себе до того стану, коли не вистачає повітря.

              78.11.21, 10:28

              В новостях Украины прочла, что наше правительство планирует вакцинировать население по третьему разу! И детей вакцинировать.

                88.11.21, 10:41Відповідь на 7 від Hagal

                В новостях Украины прочла, что наше правительство планирует вакцинировать население по третьему разу! И детей вакцинировать.аге ж, "бустерна" доза - модна тема в усьому світі... Що непрямо свідчить про "ефективність" вакцини.
                Савік Шустер 4 рази вакцинований, захворів. Юлька йому сказала, що 5-а доза зробить його безсмертним

                До речі, і свіжачок https://u-news.com.ua/120201-v-germanii-rekordnaja-zabolevaemost-covid-s-nachala-pandemii.html
                А уряд взагалі має план закупівлі імпортних вакцин, здається, до 24 року, і таке читав.
                І щодо дітей, все частіше читаю.
                Але, що страшніше, передовиком у цьому питанні є не наш уряд, просто є повно на Заході, кого він мавпує Я взагалі здивований всім, що робиться на Заході у рамках "пандемії"...

                  98.11.21, 10:46Відповідь на 8 від Lulu

                  В новостях Украины прочла, что наше правительство планирует вакцинировать население по третьему разу! И детей вакцинировать.аге ж, "бустерна" доза - модна тема в усьому світі... Що непрямо свідчить про "ефективність" вакцини.
                  Савік Шустер 4 рази вакцинований, захворів. Юлька йому сказала, що 5-а доза зробить його безсмертним

                  До речі, і свіжачок https://u-news.com.ua/120201-v-germanii-rekordnaja-zabolevaemost-covid-s-nachala-pandemii.html
                  А уряд взагалі має план закупівлі імпортних вакцин, здається, до 24 року, і таке читав.
                  І щодо дітей, все частіше читаю.
                  Але, що страшніше, передовиком у цьому питанні є не наш уряд, просто є повно на Заході, кого він мавпує Я взагалі здивований всім, що робиться на Заході у рамках "пандемії"...
                  А нашi можновладцi мавпують !

                    108.11.21, 10:51Відповідь на 9 від Hagal

                    Щодо дітей взагалі не зрозуміло, оскільки то категорія, якнайдальша від будь-якої групи ризику. А як встановлено, щеплені не перестають бути носіями. Тобто смисл?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна