Я українка

Все про українські традиції, кухню, побут, обряди, звичаї, культуру, особливості, ...
54+ підписатися

Нереальні результати !!!









А Ви як думаєте - сфальсифіковані вибори у Донецькій і Луганській областях чи ні ???

83%, 38 голосів

7%, 3 голоси

11%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Патріоти України виконали вирок!

Відомий організатор від ПР проплачених мітингів Руслан Багмут убитий патріотами України, які викинули його з вікна 16-поверхового будинку. Про це нам повідомляє районне управлінні МВС. 

«30 серпня по вулиці Оноре де Бальзака, 81/1 біля 3-го під'їзду зареєстровано падіння чоловіка середніх років з висоти. Померлим є Руслан Багмут ». 

На сторінці Багмута в одній із соцмереж під записом про його загибель координатор громадянської кампанії "Форум порятунку Києва" Віталій Черняховськийн аписав, що Багмут "був викинутий з сходової площадки 5-тьма невідомими через вікно з 16-го поверху житлового будинку". Тому доповнюю - не  невідомими, а патріотами України,  які з честю виконали  свій громадянський обовязок !!!

Багмут відомий,  як активний організатор багатьох проплачених мітингів партією ригналів. На своїй сторінці в Інеті він регулярно розміщував оголошення та збирав досить таки багато людей на проплачені ригналами акції. 

Він активно працював з куратором з організації мітингів від ПР Олегом Калашніковим, в тому числі збирав людей і майже на всі акції під Печерним судом,  під час процесу по Тимошенко. 

Багмут хвалився:  "Я хотів розповісти, що Партія регіонів постійно мені замовляє людей за гроші. Два дні тому мені знову замовив 300 чоловік на мітинг депутат від Партії регіонів Олег Калашников .. що потрібно привести велику групу підтримки - від Партії регіонів,  … і оснастити їх усім необхідним . Пообіцяв по 250 грн. за день. Я зібрав велику кількість людей. Тільки від мене було 280.  Всіх було приблизно 2 тисячі чоловік. Грошей повністю я нікому не заплатив,заплатив по 100 грн і всі залишилися задоволеними - адже мітинг тривав всього 3 години ... "...  тому  мій бізнес надзвичайно прибутковий …

Бандитська влада переслідує патріотів України !!!

Автором білборда, що став хітом Інтернету, на якому зображена бабуся з котом "Взнала, що онук голосував за «регіони» - переписала хату на кота", називають голову  Єлизаветинського сільради. Саме Максим Голосний є автором білборда з бабусею.



Нагадаю, у вересні 2011 року з посади голови сільської ради Єлизаветівка, був незаконно зміщений голова сільської ради Максим Голосной. Максим Голосной відомий нам своєю низкою правдивих заяв, зокрема - про знищення фабрики Петриківського художнього розпису, зливі нечистот в Синє озеро під Дніпродзержинськом тощо.

Як стало відомо мені з повідомлення, розміщеного на персональному сайті Максима голосного, він знаходиться в розшуку.



При цьому, як говориться в його відеозверненні, "я зареєструвався як мажоритарний кандидат по 30-му округу. У зв'язку з цим мене відразу ж оголосили в розшук по відразу ж заведеним на мене кримінальній справі. Однак мені до сих пір не пред'явлено звинувачення, і тому розшук не є законним. Мені телефонують люди, які представляються працівниками Дніпродзержинського ОБЕЗ, а також слідчий з особливо важливих справ Демьянішін. Вони мене запрошують незрозуміло куди і незрозуміло навіщо. Проте потім самі ці зустрічі «розвалюють».

Директора РА "АПЕЛЬСИН" Наталію (власника білборда) після вчорашньої телефонної розмови з високопоставленим чиновником від ПР з Києва відвезли в реанімацію. З учорашнього дня вона офіційно на лікарняному - дуже шкода, що так сталося.



Враховуючи викладене Голосний подав позов до суду на дніпропетровських правоохоронців: на бандита-начальника Дніпродзержинської міської міліції Плачкова ("ненадання інформації"), на бандита-начальника обласної міліції Бабенко ("злочинну бездіяльність посадової особи щодо заяви про вчинений злочин - злом кабінету голови сільської ради "), на бандита-прокурора Петриківського району Качура - два виграних суди (по" бездіяльності прокурора "). А також на бандита-заступник мера Дніпродзержинська Костянтина Гузенко, - направлена заява в прокуратуру щодо перевірки законності розміщення великої кількості білбордів ПР і джерел коштів, за які вони розміщені, адже  ж це державні гроші !!!???

Нагадаю, що Костянтин Гузенко також зареєстрований як мажоритарний кандидат по тому ж 30-му округу, що й Голосний.

Також Максим Голосний заявив, що "закрити" мене і почати "домовлятися" - це найпростіший варіант для вирішення їх бандитських проблем. Якщо таке трапиться, користуючись нагодою, хочу офіційно заявити, що я повністю здоровий, переломів немає, гематом немає, забитих місць немає, не п'ю, наркотики не вживаю, серцево-судинними не страждаю, покінчити життя самогубством наміри не маю ".

На даний момент мобільний телефон Максим Голосний відключив!

(Далі буде)

Лідер опозиції Ю.Тимошенко удостоєна премії Боніфація VIII !!!

В урочистій обстановці, в присутності значної кількості запрошених і дійсних членів Академії з доповіддю та пропозицією, щодо ситуації з лідером опозиції України Юлією Тимошенко виступив президент Академії пан Де Анжеліс.

Під оплески мені було передано рішення Академії і послання Юлії Тимошенко. 

Засідання Академії Боніфаціана відбулося в старовинному легендарному папському палаці в Ананії.

У листі президента Академії Боніфаціана доктора Санта де Анжеліс і президента Наукового комітету Його Святості Франко Кроче на адресу лауреата премії 2012 лідера опозиції України Юлії Тимошенко висловлюється впевненість, що видатна пані Юлія прийме нагороду і удостоїть Академію особистою присутністю і вітальною промовою.Крім того, в листі висловлено підтримку і надія на добрі новини.

Премія одного з найбільш авторитетних гуманітарних установ при Святому Престолі Папи Римського була присуджена одноголосно.

Зазначу, що премія імені Боніфація VIII заснована в 2003 році Папою Римським Іоанном Павлом II.

Присуджується за підсумками засідання ради директорів Академії і Наукового комітету Міжнародної премії.

У різні роки премії були удостоєні видатні діячі, такі як Префект конгрегації католицької освіти кардинал Зенон Грочолевскі, глава Папської ради з міжрелігійного діалогу кардинал Жан-Луї Торан, бібліотекар Римської Церкви кардинал Хорхе Марія Мехія, премією удостоювалися представники громадянського суспільства, наукових, культурних, дипломатичних кіл. Серед них: лауреат Нобелівської премії з фізіології і медицині Рита Леві-Монтанчіні, президент Європейського парламенту Єжи Бузек Кароль, президент Італії Оскар Луїджі Скальфаро, прем'єр-міністр Республіки Польща Хана Сухоцька, лідер Християнсько-демократичної партії Албанії Зеф Бушаті, астронавт Умберто Гуидон, міністр культури Італії професор Орнагі Лоренцо, ректор Римського університету «Ла Сап'єнца» Ренато Гуаріні.