хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Лідер опозиції Ю.Тимошенко удостоєна премії Боніфація VIII !!!

В урочистій обстановці, в присутності значної кількості запрошених і дійсних членів Академії з доповіддю та пропозицією, щодо ситуації з лідером опозиції України Юлією Тимошенко виступив президент Академії пан Де Анжеліс.

Під оплески мені було передано рішення Академії і послання Юлії Тимошенко. 

Засідання Академії Боніфаціана відбулося в старовинному легендарному папському палаці в Ананії.

У листі президента Академії Боніфаціана доктора Санта де Анжеліс і президента Наукового комітету Його Святості Франко Кроче на адресу лауреата премії 2012 лідера опозиції України Юлії Тимошенко висловлюється впевненість, що видатна пані Юлія прийме нагороду і удостоїть Академію особистою присутністю і вітальною промовою.Крім того, в листі висловлено підтримку і надія на добрі новини.

Премія одного з найбільш авторитетних гуманітарних установ при Святому Престолі Папи Римського була присуджена одноголосно.

Зазначу, що премія імені Боніфація VIII заснована в 2003 році Папою Римським Іоанном Павлом II.

Присуджується за підсумками засідання ради директорів Академії і Наукового комітету Міжнародної премії.

У різні роки премії були удостоєні видатні діячі, такі як Префект конгрегації католицької освіти кардинал Зенон Грочолевскі, глава Папської ради з міжрелігійного діалогу кардинал Жан-Луї Торан, бібліотекар Римської Церкви кардинал Хорхе Марія Мехія, премією удостоювалися представники громадянського суспільства, наукових, культурних, дипломатичних кіл. Серед них: лауреат Нобелівської премії з фізіології і медицині Рита Леві-Монтанчіні, президент Європейського парламенту Єжи Бузек Кароль, президент Італії Оскар Луїджі Скальфаро, прем'єр-міністр Республіки Польща Хана Сухоцька, лідер Християнсько-демократичної партії Албанії Зеф Бушаті, астронавт Умберто Гуидон, міністр культури Італії професор Орнагі Лоренцо, ректор Римського університету «Ла Сап'єнца» Ренато Гуаріні.

34

Коментарі

110.08.12, 12:08

тільки за те, що Ю.Тимошенко спасла народи Європи від замерзання, вона повинна бути вписана золотими літерами в світову історію

    210.08.12, 12:22Відповідь на 1 від Лесь Кавун

    тільки за те, що Ю.Тимошенко спасла народи Європи від замерзання, вона повинна бути вписана золотими літерами в світову історіюДа, но к большому сожалению в нашей стране ее за это судят... А судьи кто...???

      310.08.12, 12:31Відповідь на 2 від Natali 29

      та в нас не тільки за це судять ??? ось наприклад замовили Щербаня Ахметов з Баньдюковичем, ... а повісять на Тимошенко !!! у тюрьмах 50% невинних сидить - хватнуть пацана, лупцюють його три доби ... ось він і підписує все що йому підсунуть ну а ментам "звёздочки" і відповідна доплата до зарплати

        410.08.12, 12:47Відповідь на 3 від Лесь Кавун

        Для вас главное должно быть то, что бредить вам не мешает никто!
        Тот кто в правительстве, от сельсовета, до ВР - все "безгрешны", но любого можно взять за расхищения, откаты, злоупотребления, и т.д...... и луценко и тимошенко - не исключение, просто их компашку надо бы расширить ....

          510.08.12, 13:01Відповідь на 4 від Allleksus

          ну що за бредні ти нам тут розказуєш банда при владі і їх садити треба !!! це вони за останні півтора роки пограбували народ України на 60 млрд доларів !!! Між іншим, пригадай, як прийшла Тимошенко на пост премєр-міністра, то відразу ж відібрала у олігархів 70 млрд доларів і направила їх в казну України !!! Ось вони зараз і мстять !!!

            610.08.12, 13:34Відповідь на 5 від Лесь Кавун

            я о том, что к 50%-м причислять тимошенко-лазаренко-луцев..... невозможно, а у вас, уважаемый друг Лесь, как-то в одну кашу и пацан, попавший в оборот и верхи, которым всем сидеть надо бы разом с теми, кто уже там! Причём не только сидеть, а и максимально вернуть награбленное в казну государства: и имущество, и земли, и ценности, и просто валюту!
            И согласитесь, впервые в нашей истории такое делается.... может быть последующие олигархи, пришедшие на смену этим, сделают то же самое, и снимут гриф неприкасаемых с верхорадистов!

              710.08.12, 13:57Відповідь на 3 від Лесь Кавун

              та в нас не тільки за це судять ??? ось наприклад замовили Щербаня Ахметов з Баньдюковичем, ... а повісять на Тимошенко !!! у тюрьмах 50% невинних сидить - хватнуть пацана, лупцюють його три доби ... ось він і підписує все що йому підсунуть ну а ментам "звёздочки" і відповідна доплата до зарплатиДа уж... справедливости не жди, а что ждать нам обычным гражданам...???

                810.08.12, 14:43Відповідь на 6 від Allleksus

                ну ж смішно ... їй Богу за що сидить Луценко ??? За те що влаштував свято ??? За що сидить Тимошенко ??? За те що спасла народи Європи від замерзання ???

                Чому не сидять ті, хто за останні півтора роки обікрав народ України на 60 млрд доларів і переправив їх в офшори ???

                  910.08.12, 14:45Відповідь на 7 від Natali 29

                  Прості громадяни зобовязані обстоювати свої права Запитаєте для чого ??? Щоб наші діти жили краще !!!

                    1010.08.12, 15:32Відповідь на 9 від Лесь Кавун

                    Прості громадяни зобовязані обстоювати свої права Запитаєте для чого ??? Щоб наші діти жили краще !!!Если высокопоставленные особы не могут отстоять свои права... то что в наше время говорить о наших правах...??? У нас нет никаких прав...есть только обязанности... Хотя под лежачий камень вода не течет...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна