хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

... Крым уже мой ... казлы !!!

За два роки президентства злодія і  брехуна  Баньдюковича було витрачено більше  як 200 млн. доларів на поліпшення умов для його одно-двох денного відпочинку в Криму! 

Остання  захцянка Баньдюковича у цьому році:  для комфортного відпочинку в Криму зека-презіка ми платники податків оплатили злодію  Януковичу масажний стіл з підігрівом з суцільного шматка рідкісного лікувального мармуру, … а глава держави «віддячив»  нам за це,  простим українцям-казлам,  будівництвом двох нових вертолітних майданчиків особисто тільки для себе. Скоро Україна матиме 2 вертольотодроми для баньдюковича  на кожні 10 кв. км !!! Слава  богу,  казли фінансують  і  мовчать !!! 

 Інформація з Вісника державних закупівель про чергові марнотратства ананасом /тобто зеком- резіком,  колишнім  «бугром»,  Вітяном Баньдюковичем/ з державного бюджету для облаштування свого розкішного побуту в Криму:

1.кошти в сумі 376 млн.грн виділені на будівництво двох нових гелікоптерних майданчиків біля держдачі №3 та держдач №9-10.

2.   Разом з реконструкціями низки державних дач із бюджету виділено ще 158 млн. грн.

3.    Однак, будівельникам цієї суми не вистачило і у серпні їм додатково виділено ще 12 млн. грн. і  гроші є ???!!!

 Чи треба доводити, що в такій  «бідній»  країні як Україна,  де  80% громадян живуть за межею бідності,  будівництво вертолітних майданчиків для першої особи-диктатора   це просто блюзнірство!!!  Кожному мільйонові, витраченому на комфорт Віктора Януковича, можна було б знайти краще застосування. Наприклад, облаштувати теплі санвузли в школах!  Адже у нас настільки «цивілізована»  країна, що в епоху Інтернету та високих технологій дітки тисяч навчальних закладів бігають на двір,  до туалетів на кшталт «дірка над вигрібною ямою» … і в дощ, і в сніг. 

До речі, прем’єр Микола Азаров нещодавно цинічно заявив, що буде звільняти директорів таких шкіл, якщо вони не вирішать даної проблеми самотужки за свої гроші. Краще б Микола Янович звернувся до свого баньдюка-презіка  і поставив вимогу:  поки що почекати з будівництвом  вертольотодромів, бо цих коштів з лишком вистачило б на «теплі туалети» для школярів всієї країни. Але,  на жаль, у бандитського керівництва держави інші цінності  і  пріоритети: «Казли потерплять»  !!!  І що особливо обурює, так це тупа цинічна брехня, якою прикриваються ці президентські …  і зовсім не витребеньки,  бо витрачаються  сотні  мільйонів  доларів  на вітер  народних  грошей. 

Ми протестуємо  і  як ж  нам відповідають  на  наші гнівні  протести ???  На запит,  щодо вертолітних майданчиків в Криму Адміністрація президента розродилася цинічним брехливим листом. Виявляється,вертолітні майданчики були побудовані «для покращення транспортного сполучення з південним узбережжям  Криму» ???!!!  Цитую: «Відсутність авіаційного транспортного сполучення з південним узбережжям АР Крим є одним з чинників, який стримує розвиток міжнародного туризму в цьому регіоні. Наше  сонце, наш  чух-че,  святий наш Президент України Віктор Янукович приділяє велику увагу як розвитку транспортної інфраструктури України, так і повноцінному використанню рекреаційно-туристичних можливостей Кримського півострова... Тому, враховуючинедостатню активність приватних інвесторів, була підтримана ініціатива кримської влади та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлового господарства зі спорудження вертолітних майданчиків на південному узбережжі Криму». 

Але навряд чи вертолітні майданчики будуть використовувати прості олігархи. Щоб в цьому переконатися, достатньо оглянути один з новозбудованих вертолітних майданчиків під Форосом, що і зробив я. До речі, побудований був вертолітний майданчик в рекордно малі терміни, що теж коштує. В кінці серпня лише були підписані офіційні договори, а у вересні майданчик вже був готовий !!!.  Як би так  будували  житло для  простих  громадян !!! Це  і  є один  з  найяскравіших  прикладів «покращення життя вже сьогодні  казлам». 

 Вертолітний  майданчик знаходиться в самому серці режимного об’єкту, який називається «Мухолатка – держдача №9 та №10». Номер дев’ять – це офіційна президентська дача  і вертолітний майданчик знаходиться зовсім недалеко від неї. Отже, щоб простому олігарху приземлитися на цьому об’єкті,треба мати вдачу німця Руста, який посадив свій літачок на Красній площі Москви в радянські часи. А щоб високопоставленому держслужбовцю з одного з Міністерств добратися до цього об’єкту так званої «туристичної» інфраструктури, то доведеться пройти, як мінімум, підготовку «морського котика», адже доведеться пролізти через паркан з високою напругою, уникнути мін  на  мінних  полях та кулеметників на вишках, а  тоді  і  автоматників, снайперів, собак і бозна ще  яких пасток, якими нашпигований  кілометровий  по ширині  охоронний периметр резиденції. Що ж тут казати, навіть місце для фотографування майданчика знайти мені  було дуже не просто. Адже він знаходиться не десь скраю режимних земель, а далеко вглибині  і дорога до нього в’ється  по всій територією резиденції.

 

Отже якщо  у когось ще й  залишились сумніви, що запевняю  що  цей майданчик НІКОЛИ не буде приймати туристів та покращувати «транспортне сполучення з південним узбережжям Криму!!!  Хіба що для обмеженого списку бандо-VIP-туристів.

 Але що особливо обурливо, так це те, що Баньдюкович в цих краях вже має вертольотодром. Адже в семи кілометрах від «Мухолатки» є ще один режимний об’єкт – держдача №11 (інші її назви – «Зоря», «Дача Горбачова»). Тут вже давно функціонує по президентському створений  вертолітний майданчик. 

Що заважало господареві «Мухолатки», тобто  Баньдюковичу,  користуватися вертолітним майданчиком в «Зорі»? Сім кілометрів проїхати на авто важко? Чи якщо так припекло, може ананасовіварто було просто переселитися на «Дачу Горбачова», а не марнувати державні кошти, відпочиваючи кожен день на різних дачах? 

«Зоря», до речі, прекрасна дача. Вона була збудована останньою за радянських часів з усім набором тогочасних розкошів – мармурове оздоблення, вітражі, ескалатор до моря, великий басейн з морською водою,  усі  кімнати  обладнані  кондиціонерами  і  найсучаснішою  технікою, … .  Але  і  це  не влаштувало зека-презіка  … і  в кінці минулого року весь комплекс «Дачі Горбачова» реконструювали  ???!!!    знову ж  таки  за  десятки  тисяч  доларів  з  народної  кишені !!!  Всі дахи резиденції нині аж горять яскравою червоною фарбою, … хоч на виставку … 

Примітка:  дача відремонтована з коштів, які були виділені з бюджету в 2010 році, в загальній сумі 42,95 мільйонів доларів, і  які повинні були піти на «проведення протиаварійних, будівельних і ремонтних робіт, протизсувних заходів, модернізації систем охоронного відео спостереження та урядового зв'язку, оновлення застарілого обладнання, меблів та інвентарю» на президентськихдерждачах в Криму. Також поза цією  сумою  більше як 10 млн. пішли на різноманітні предмети розкоші для держдач №6, №9, №10, які зек-презік  під час відпочинку міняє, як рукавички, щобпобут на кожній з них був найгламурнішим в світі ???!!!  А  ми,  кусок  хліба  шукаємо,  щоб не померти з голоду !!!

55

Коментарі

128.12.11, 17:22

З Януковичем і Азаровим, а також з їхніми сім'ями, треба зробити те, що румуни зробили з Чаушеску та його сім'єю...

    228.12.11, 17:25Відповідь на 1 від Gaydamaka

    повністю з Вами погоджуюся іншого виходу в НАС немає !!!

      328.12.11, 19:26

      Таке ти оце пишеш... Цитую цитату:
      "Ганна Герман заявила, що вертолітні майданчики по всій країні будуються не тільки для Януковича: "На цих майданчиках за невелику плату зможе паркувати свій вертоліт кожен українець! А пенсіонерам і студентам будуть надаватися знижки."
      А ти там щось про теплі туалети школярам...

        428.12.11, 19:42Відповідь на 3 від nadiulia

          Гість: bahaboubacar

          528.12.11, 19:55Відповідь на 4 від Пусік*

          hello
          how are ou ?????

            628.12.11, 20:14Відповідь на 5 від Гість: bahaboubacar

            Привіт !!! тепер я Пусік, але якщо ти зустрічався зі мною раніше, то зрозумієш ...

              728.12.11, 20:59

              дуже толкова заміточка дійсно зустрітися з президентом зараз неможливо

                Гість: feniks**

                829.12.11, 03:29

                ты меня начинаешь расстраивать как азаров своих аплодесментов,
                горькую парочку сбрить, может кто народ услышит...

                  929.12.11, 11:19Відповідь на 8 від Гість: feniks**

                  а я погоджуюся !!! я вже десь аналогічну замітку зустрічав !!! а це вже друга !!! ... цю тему треба підіймати щодня !!! бо що ж виходить, що уся Україна має працювати на одного зека !!! який усіх нас має за казлів ???

                    анонім

                    1029.12.11, 12:03Відповідь на 3 від nadiulia

                    "На цих майданчиках за невелику плату зможе паркувати свій вертоліт кожен українець! А пенсіонерам і студентам будуть надаватися знижки."
                    А ти там щось про теплі туалети школярам...
                    Велика "подяка" Овощу -- тепер мені лишилося тільки гвинтокрила купити.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна