хочу сюди!
 

Анна

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Клюб Кулінарія Від Андрія

попередня
наступна

Програма «Кулінарія Від Андрія»


          Андріј Крижанівськиј

    Андріј Крижанівськиј, що представля кулінарну програму, народився 23 січня 1971 року, навчався у Черкаському технікумі радянської торгівлі (тепер Черкаськиј комерціјниј коледж) у 1988-1991 рр., а наразі працює на телебаченні ведучим ТБ-програми «Кулінарія Від Андрія» від 1993 року. Спонсором цієї популярної на Черкащині передачі є «Шполянськиј завод продтоварів».
    Програму «Кулінарія Від Андрія», що виходе на телеканалі Черкаської ОДТРК «Рось» щовихідних (у суботу програма виходить до етеру о 08:30, у неділю повторюється о 20:40) представля ведучиј — відомиј черкащанам кухар Андріј Крижанівськиј — у кожніј своїј програмі презентує вишукані, але доволі прості в приготуванні страви, які допомогають урізноманітнити стіл, поповнивши јого новими, або давно забутими рецептами.
    Наскільки пам’ятаю, п. Крижанівськиј спочатку представляв свою кулінарну програму на ТРК «ВІККА» — першому черкаському реґіјональному каналі. Позаяк інші телерадіокомпанії «Промінь», «Рось», «Ільдана» та «Медіа Центр» з’явилися дещо згодом.
    Переглянути передачі з незмінним ведучим од початку заснування передачі мо’ наживо в І-неті на Online-tv: http://rosmedia.com.ua/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=31&Itemid=43.
    Прочитати «Рецепт Від Андрія» мо’ в черкаськіј газеті «Акцент» та на її веб-вузлі: http://aktsent.com.ua/recept-vid-andrija.html.
    Прочитати також «Рецепти Від Андрія» мо’ на сајті «Торгової марки «Жајвір»: http://www.jaivir.com/go.php/sponsor/234/.
    Проглянути особистиј сајт Андрія Крижанівського мо’ в І-неті: http://www.odnoklassniki.ru/profile/102797416343.

    Як панство ся ставе до професіјної діяльності А. Крижанівського?

0%, 0 голосів

100%, 3 голоси

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
0

Коментарі