хочу сюди!
 

Кристина

34 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

Правильний олів"є

Рецепт 1841 року



9

Коментарі

13.01.15, 21:53

Ну мы так и делаем. Только рябчиков и прочее поменяли на колбаску...

    Гість: реал

    23.01.15, 21:57

    У меня младшая дочь это готовит. Папа вообще не лазит в женскую территорию дома Кухня.)))

      33.01.15, 22:13

      девишник

        43.01.15, 22:14

        рецепт для царського сімейство.....ну де звичайні люди могли взяти каперси і все для соусу провансаль....а вааще і близько на олівє не похоже...ото вже змінили....

          53.01.15, 22:26Відповідь на 4 від Недурка

          рецепт для царського сімейство.....ну де звичайні люди могли взяти каперси і все для соусу провансаль....а вааще і близько на олівє не похоже...ото вже змінили....соус провансаль=майонез=яйця+олія+гірчиця+сіль+цук ор+оцет

            63.01.15, 22:35Відповідь на 5 від Міс Марпл

            хранцузький уксус...прованське масло....

              анонім

              73.01.15, 23:11

              саме проблематичне - соя кабуль. Що це таке?
              До сої відношення не має, це соус...
              Рецепт втрачено. Прощавай, справжній олів"є
              http://www.myjane.ru/articles/text/?id=4017&printer=ok

                84.01.15, 09:42

                рябчиків