хочу сюди!
 

Татьяна

51 рік, терези, познайомиться з хлопцем у віці 50-58 років

Лак для зміни кольору - різнобарвний хендмейд

4Чи може один і той же виріб у своєму закінченому вигляді, бути одночасно різним, дволиким, змінним немов хамелеон? Наприклад, прикраса: кільце, брошка, кулон, намисто, сережки і інше?

ТАК! Del Sol - єдиний у світі лак для нігтів що кардинально змінює свій колір на сонці, під впливом ультрафіолетових променів. Це дуже цікаво в області Нandmade. І те, що це лак для нігтів, у якого, зрозуміло, пряме призначення бути нанесеним на нігті не повинно бентежити митців. Адже в цій справі годиться до використання будь-який матеріал необхідний для втілення творчої ідеї автора.

Серед продуктів компанії Del Sol (США) вже є сережки, кулони, браслети, шпильки ... Виготовлені вони з пластмаси і асортимент їх обмежений. Наші ж умілі майстри рукоділля, маючи багату фантазію, зможуть знайти нескінченну масу варіантів застосування цього ефекту лаку Del Sol.

Лак може використовуватися в розпису та покриття будь-яких виробів, елементів на які періодично падає сонячне світло або світло UV-ламп. У приміщенні - колір один, на вулиці під сонцем - зовсім інший!

Лаки Del Sol також допоможуть реставрувати і відновити актуальність старої речі.

У техніці використання головне щоб матеріал, на який буде наноситися лак, підходив для міцного зчеплення, адгезії. У роботі з лаком, в деяких випадках можливе використання основи для кращого зчеплення з матеріалом. Захисний прозорий шар що закріплює, краще використовувати завжди, що забезпечить більшу зносостійкість. Головне щоб шар верхнього лаку пропускав ультрафіолет для чарівного перетворення.

Читать статью полностью тут: http://haniki.com.ua/article.php?id=263
1

Коментарі