хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Шпокніть Віктора Хведоровича / Fuck Victor Khvedorovych


          В. Янукович: «Я трішки говорю по-англіјськи, але росіјською буде краще», А. Меркель, відомство федерального канцлера, Берлін, 30.08.2010

    Вітання фајному товариству фајної країни!
    Оноді на Мајдані в Києві відбувалося 11-е Нарідне Віче «Мирниј наступ» (а я јого назвав «Мирниј відступ», позаяк була здача ревздобутків: приміщення мерії Києва ј 4-х ОДА — львівску, тернопільську, і.-франківську, полтавську, та барикад) 16 лютого 2014 року. Нарешті ј в Золотоноші відбулося Нарідне Віче того ж дня о 10 годині на центральніј площі міста. До речі, в жодніј місцевіј газеті про те не було повідомлено через цензуру, тому ніхто не відав, що воно буде. Власне, я почув о 10:20 на центральніј вулиці Шевченка скандування «Банду геть!», «Слава Україні — Героям Слава!». Моя хата скраю — першим ворога стрічаю! Миттю зібрався ј пішов зиркнути. Навіть не встиг прихопити прапорець України, лиши схопив наліпку «Я проти Януковича!» ј швиденько побіг на вулицю. Це була 5-и кілометрова піша хода з гаслом «Тулуба (земляка президента) в відставку!» центральною вулицею з прапорами від «Свободи», «Удару», «ОУНу». Трохи позаду неї јшли 2 міліціянти в формі (1 з них, здається, був з родиною), коли я порівнявся з ними щоби обігнати, то мимоволі почув в їхніј розмові підтримку мітинґувальникам. Автівки на шляху сигналили на підтримку української Еврореволюції.
    Хода зупинилася на центральніј площі (ніхто не хоче називати її офіціјною назвою: площею Леніна, просто кажуть, центральна площа). Там уже чекали на них нарідниј депутат від «Батьківщини» Леонід Даценко; депутати місцевої Золотоніської повітової ради від «Батьківщини»; активісти від «Батьківщини», «Свободи», «Удару». Ще мав би приєднатися нарідниј депутат Павло Кириленко від «Свободи», але він проводив зустріч у Каневі біля міської ради о 12:00, а до Золотоноші прибув на центральниј мајдан аж о 15:00. Через те, що мало людеј знали про Віче, зібралося лише близько 300 осіб, і люди приєднувалися під час ходи. Мітинґувальники тримали плакати, один з яких був «Є Бандера, є свобода і є хліб», світлини загиблих героїв, потім приєднався якијсь пан з прапором «Повітряно-десантних віјськ», а скандували по-різному на кшталт «Пса Путина — на дибу!». Ті 2 міліціянти стояли неподалік Віча і нишком споглядали, охороняючи порядок. Там мова јшла про київськиј Мајдан, «Беркут», захоплених заручників, люстрацію у місцевіј владі, вшанували загиблих революціјонерів хвилиною мовчання. Вирішили наразі не брати штурмом повітову раду, щоб не псувати мовляв «наше добро», лише поміняти керівництво або перетягнути јого на свіј бік. До речі, вже активно ведуться перемовини з цього приводу. На Вічі стояло 2-і ятки: одна для запису до лав «Мајдану» з прозорою скринькою «Пожертви для Мајдану», друга для зігріву з роздачею гарячого чаю в стаканчиках. Л. Даценко запропонував, аби відтепер Віча відбувалися тут щотижня або за 2 тижня. Нагадаю, що 18 січня 2013 року в Золотоноші за участі місцевої «Свободи» та інших опозиціјних партіј, а також громадськості міста ј повіту утворене міськповітове відділення громадської організації Всеукраїнське об’єднання «Мајдан». На загальних зборах, що відбулись на центральному мајдані міста, обрана Рада та Президія відділення «Мајдану». До Президії увіјшли 2 представника Золотоніської «Свободи».
    З кінця січня у 13 областях України почали працювати обласні та повітові Нарідні ради. Їх сформували депутати обласних рад, представники політичних партіј та громадських рухів.
    На сьогодні вже сформовані виконавчі комітети облрад. Вони ухвалюють перші рішення та налагоджують зв’язки з Нарідною радою в Києві. Процес створення Нарідних рад відбувається і в повітових центрах.
    Паралельно з Нарідними радами в Україні створюють загони самооборони за аналогією охорони Мајдану. Самооборона діє за кількома керунками, і є різниј розподіл загонів. Крім партіјних сотень, у Києві, наприклад, діють загони з місцевих мешканців. До загонів самооборони входять різні люди. Там є всі: від простих робітників до професорів і колишніх силовиків. Також звертаються з проханням записатися до самооборони ј жінки. Чергування в самообороні не означа, що люди мають патрулювати місто цілиј день. Важливо, щоб люди максимально долучалися до загонів самооборони.

    Оногди американське сольство знову приємно здивувало. До Дня Святого Валентина американці записали відеоролик «Валентинка від Посольства США в Україні», у якому зізналися в любові до Вкраїни. Відеозвернення сольства США оприлюднено напередодні свята на јого офіціјному каналі в «Ют’юб» (YouTube). Дуже перепрошую за росіянську в деяких місцях кліпу. Американці, либонь, не розуміють, що це мова окупантів. Краще би поздоровляли українців німецькою.
    В. Янукович, не розуміючи того, радикалізує Вкраїну ј Евромајдан через свою непоступливість і впертість. Тепер я не сумніваюся, що революціјонери переможуть п. Януковича, позаяк тој не јде на поступки, компроміси. Якби він поступився, то певно, нарід пробачив јому ј програв боротьбу. Натомість він забіга ласки в москалів супроти революціјонерів, тому віјна багато українців коштуватиме. Але Еврореволюція переможе. Хто цього не баче? Всім вочевидь. Люди не спријмають жодних ультиматумів від В. Януковича. Ясно, що поки не наб’ємо писка, доки не вмиється кров’ю, банда не зупиниться. А компроміс з владою можливиј — це відставка президента з гарантіями безпеки ј бізнесу!!! Не мо’ звільняти Мајдан, бо під це В. Путин дає В. Януковичу 2 млр $ і знижку на газ, що підтрима јого ще трохи на посту президента. США ј Европа в відсутності демократичних реформ грошеј јому не дадуть.

    Які панства побажання В. Януковичу?

8%, 1 голос

0%, 0 голосів

8%, 1 голос

8%, 1 голос

8%, 1 голос

8%, 1 голос

8%, 1 голос

0%, 0 голосів

42%, 5 голосів

8%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
11

Коментарі

Гість: scorpionius

120.02.14, 16:14

Мы с вами враги, но у нас есть одна общая цель, не допустить уйти Януковичу от возмездия. Боюсь только, что у вас для этого кишка тонка.

    222.02.14, 15:20Відповідь на 1 від Гість: scorpionius

    Я не прагну відплати. Навіщо? Це нікого ј нічого не поверне. Достатньо буде добровільної відставки президента, јого виступ на ТБ зі зверненням до народу Вкраїни з визнанням своїх помилок і вибаченням. Все! Хај гідно јде, як президент европејської країни.