хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Інформаційний бюлетень.

Випуск №115 від 12 січня 2012 року



Украина в рейтинге экономических свобод попала в категорию репрессивных стран.

Ситуация хуже, чем в России и Беларуси Россия опустилась на одну строчку, набрала 50,5 балла и получила оценку «в основном несвободной» экономики. По сравнению с 2010 годом показатели России не изменились, ухудшение позиций связано с продвижением вверх некоторых азиатских и африканских стран. Украина и Белоруссия, набравшие 46,1 и 49,0 баллов соответственно, смогли набрать больше баллов, однако этом им не позволило выйти из разряда «несвободных» государств. При этом в Европе почти 80% из 43 стран имеют рейтинг «в основном свободные» и «относительно свободные». В этом списке выделяются только две страны – Украина и Белоруссия, которые характеризуются, как «несвободные», отмечается в пресс-релизе организаторов рейтинга. При этом Украина опустилась на одно место, а Белоруссия наоборот поднялась в рейтинге на две ступени.
http://censor.net.ua/news/193868/ukraina_v_reyitinge_ekonomicheskih_svobod_popala_v_kategoriyu_repressivnyh_stran_situatsiya_huje_chem

Справа проти Авакова є свідченням політичного терору, - заява Президії Політради «Батьківщини»

Кримінальна справа, порушена щодо керівника Харківської обласної організації партії «Батьківщина» Арсена Авакова, є яскравим свідченням політичного терору в Україні і пов’язана з переведенням лідера партії Юлії Тимошенко до харківської колонії.
Про це йдеться в заяві Президії Політради партії «Батьківщина», зачитаній у Верховній Раді народним депутатом Володимиром Філенком.
«Харківська обласна адміністрація звернулася до обласної прокуратури з проханням провести перевірку діяльності Арсена Авакова 3 січня - в перший робочий день після того, як Юлія Тимошенко була переведена до Качанівської колонії», - наголосили в партії.

http://byut.com.ua/news/9531.html

Опозиція вибрала місце і час для об'єднання

У День Соборності, 22 січня на Софійській площі Києва буде підписано документи про об’єднану опозицію.
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив на брифінгу народний депутат Сергій СОБОЛЄВ (фракція "БЮТ-Батьківщина").
Він зазначив, що акція розпочнеться 22 січня о 12.30.

Б ільше про це читайте: http://www.unian.net/ukr/news/news-479254.html

Офшори Юри Єнакіївського заробили ще чверть мільярда на зерновій держкорпорації

ПАТ «Державна Продовольчо-Зернова Корпорація України» 28-30 грудня за результатами тендерів уклала низку угод на придбання різних товарів та послуг на загальну суму 219,06 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».
Всі компанії – переможці тендерів і їх тендерні асистенти – було засновано за участі офшорних фірм з Віргінських островів «Оледо Ассосіейтед С.А» та «Бінкрофт ЛЛП», які після смерті гендиректора ФК «Шахтар» Жигана Такташева (контролював групу «Вік-системс») знаходяться в сфері впливу народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенко.

Більше про це читайте: http://nashigroshi.org/2012/01/12/ofshory-yury-enakijivskoho-zarobyly-sche-chvert-milyarda-na-zernovij-derzhkorporatsiji/

Донецкие чернобыльцы зовут к себе Азарова: Пусть покажет где увеличение выплат и докажет, что 100 гривен больше тысячи В Донецке более 200 чернобыльцев проводят митинг возле регионального управления Пенсионного фонда.

Они требуют выплаты им пенсий в соответствии с решениями судов.
Как сообщает Цензор.НЕТ, чернобыльцев возмутила первая выплата в этом году, которая по словам премьер-министра Николая Азарова * должна быть повышенной. Пересчитанная пенсия у многих чернобыльцев оказалась значительно ниже предыдущих выплат.
- Мы будем требовать от руководства, чтобы на внеочередную сессию приехал Азаров, пусть он нам сам объяснит, что больше 100 гривен или тысяча, - сказал один из участников акции.

Більше про це читайте: http://censor.net.ua/video_news/193850/donetskie_chernobyltsy_zovut_k_sebe_azarova_pust_pokajet_gde_uvelichenie_vyplat_i_dokajet_chto_100_griven

Партія регіонів має намір перед виборами узурпувати Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформації

Про це в інтерв'ю журналістам сказав народний депутат, голова цього комітету Андрій Шевченко (фракція «БЮТ-Батьківщина»), повідомляє УНІАН.
За його словами, ситуація щодо звільнення його з посади голови комітету пов'язана з «персональними амбіціями першої заступниці голови комітету (члена фракції Партії регіонів Олени Бондаренко - ред.), яка сподівається до виборів покерувати комітетом».
Він наголосив, що також владу «не влаштовує позиція, яку займає комітет». «Ми завжди були трибуною, коли йшлося про свободу слова, а перед виборами такий комітет точно не потрібний», - переконаний він.

Більше про це читайте: http://www.telekritika.ua/news/2012-01-12/68679
9

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

112.01.12, 23:26

Это свидетельство того, что Украина уже перехватила пальму первенства у Беларуси. Теперь режим урки Януковича стал международной парией, потеснив режим бацьки Лукашенко

    212.01.12, 23:38

    "Партія регіонів має намір перед виборами узурпувати Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформації"
    Работают строго по заветам БЛАНКА-Ульяши - "Архиважнейшее дело - захватить Почту-Телеграф-Телефон!"!

      312.01.12, 23:40

      Весна переможе на Україні! І всі будуть жити багато!

        413.01.12, 09:42Відповідь на 3 від Округ 31

        Фрази тіпа "Все,тепер йому хана!" - чуємо 2 роки

          513.01.12, 10:15Відповідь на 4 від evgstereo

          Фрази тіпа "Все,тепер йому хана!" - чуємо 2 рокиМаємо, що маємо! Тільки різниця в тому, що "лохи" (авганці, чернобильці, пенсіонери, пртивсіхи,піприємці з 2006 року і 2011 вважали, що ї
          х ситуація в країні не стосується!
          А хана йому буде весною. Ось закінчаться свята, гроші... А в країні грошей не має! Ось як почнуться морози, пенсіонерів з квартир виселять стануть за борги в комунальній сфері, змешать зарлату бюджетникам... А там уже і весна, що переможе!
          А якщо ні, то замість нас китайці будуть працювати на Яників, а ми, українці на цвинтарях лежати!

            613.01.12, 10:23Відповідь на 4 від evgstereo

            ...авганці, чернобильці, пенсіонери, пртивсіхи,піприємці з 2006 року і 2011...
            Змушений був контактувати з керівниками вищеназваних оргінізацій, для координіції роботи! "Морозились", а 2011 запели: А знаешь чувак нас кинули, как лохов розвели... Але про це і проте що їх чекає в майбутньому їм "недалёким умом", Батьківщина попереджували з 2006 року!
            Лохи! А Рубить лохов, для жуліка, Святое дело!

              713.01.12, 15:31

                анонім

                813.01.12, 18:56

                Столько позитива, не знаю.....,когда радоваться буду.....ведь жаба не душит....однако

                  914.01.12, 08:45

                  Бондаренко - сучка еще та. Бывшая барышня по вызову у Колесникова отрабатывает до сих пор на своего "работодателя".

                    1014.01.12, 16:47