хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №91 від 1 грудня 2011 року



Аграрії викинуть більше 2 мільйонів тонн овочів на смітник

Фермери підводять підсумки 2011 року на плодово-овочевому ринку - результати роботи невтішні. Загальні збитки по галузі перевищують 3 млрд гривень. 2 млн тонн овочів і картоплі - надлишок, який не зміг переварити український внутрішній ринок і який підлягає утилізації, пишуть "Экономические известия".

Рекордний урожай плодово-овочевої продукції не тільки не забезпечував адекватного прибутку аграріям, але й згенерував величезний збиток.

"Заклики уряду вирощувати картоплю та овочі призвели до збитків, які ми оцінюємо в 2-3 млрд гривень", - говорять експерти компанії "АПК-Інформ: овочі та фрукти".

Більше про цю новину читайте: http://www.epravda.com.ua/news/2011/12/2/307842/

Судді у справі Тимошенко передавали записки – а потім їй стало зле

Судді Апеляційного суду Києва Олені Сітайло під час попереднього розгляду апеляційної скарги захисту Юлії Тимошенко передавали записки невідомого змісту. Про це розповів керівник групи захисту Тимошенко Сергій Власенко на прес-конференції в п’ятницю.

"Протягом судового розгляду справи декілька разів її помічники передавали якісь записки. Що це за записки, звідки вони, ким написані – абсолютно невідомо", - сказав він. "Ніякої процесуальної необхідності передавати якісь записки судді не існувало. Тим більше, що це не передбачено чинним законодавством", - наголосив адвокат.

У свою чергу, заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов сказав, що саме після однієї з таких записок судді Сітайло стало зле. На його думку, "аморальні справи погано впливають на здоров’я".

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/12/2/6807529/

Янукович нагородив партнера Фірташа і суддю, що зняв його судимості

Президент Віктор Янукович нагородив орденом за заслуги ІІ ступеня Вагіфа Алієва, екс-власника скандальної забудови на Театральній. Як відомо, Алієв є одним з власників "Мандарин-плаза", бізнес-партнером Дмитра Фірташа.

Також Янукович нагородив орденом князя Ярослава Мудрого IV ступеня екс-голову Центральної виборчої комісії Віталія Бойка. Він у 1978 зняв судимості з Януковича.

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/12/2/6807144/

Допомогу при народженні дитини можуть втратити до 80% українців

У Верховній раді зареєстровано урядовий законопроект, який змінює порядок нарахування виплат при народженні дитини, за яким соцдопомогу при народженні дитини можуть втратити до 80% українців. Тепер за народження першої дитини українська сім'я отримує близько 27 тисяч гривень, за другу - 54 і третього - 109, передають "Комментарии".

Для отримання цих грошей за новим законом потрібно буде надати довідку про склад сім'ї та доходи всіх її членів. Раніше таких документів не вимагали. Мета уряду - відсіяти від отримувачів соціальної допомоги заможних громадян. У Мінсоцполітики запевняють, що в Україні є лише 20% людей, які дійсно потребують державної допомоги.

Окрім того, в Україні інспектори почнуть перевіряти інвалідів, малозабезпечені сім'ї, матерів-одиначок та інші категорії людей, які можуть розраховувати на соцдопомогу. Соцпрацівники повинні будуть упевнитися, що кандидати на гроші від держави дійсно потребують в них, а їх задекларовані в анкетах доходи відповідають реальним.

Якщо ж інспектори зрозуміють, що людина лукавить в документах, це може стати приводом для перерахунку або відмови в соцдопомозі.

Більше про цю новину читайте: http://money.comments.ua/2011/12/02/306487/azarov-reshil-otobrat-sotspomoshch.html

Кузьмін влаштував підопічним гулянку під шансон і з фуа-гра

Українські прокурори відзначили своє професійне свято в одному з найдорожчих клубів столиці. Як повідомляє ТСН, свято відбулося у клубі Byblos на вулиці Артема. Парковка закладу була забита "мерседесами", "лексусами" та "бмв", які охороняла міліцейська машина.

"Близько 30 прокурорів з усієї України влаштували собі приватну вечірку. Стіл їм накрили у "кінозалі" клубу. Варто зазначити, що середній чек у цьому закладі із випивкою складає близько 5 тисяч гривень, без неї – 2 тисячі", - йдеться у повідомленні.

У прокурорському меню цього дня, за словами одного з офіціантів, було: фуа-гра (для прикладу, фуа-гра з ананасом у ягідному соусі, як зазначено у меню закладу, коштує 229 гривень), ніжка кролика ("ніжка кролика с овочами по-прованськи" - 197 гривень), котлети по-київські ("котлета по-київськи з картопляним пюре" – 95 гривень), морепродукти ("мікс морепродуктів з лимонно-ікорним соусом" – 367 грн) та елітна випивка.

За даними ТСН, свято організовував для "своїх" перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін. "Він же і замовляв музику. Ще з творчого вечора Яна Табачника відомо, що Кузьмін є справжнім шанувальником шансону – тоді він несподівано сів за рояль і "збацав" відомий блатний хіт "Мурка". Відомий акордеоніст, вочевидь, зробив алаверди: і заспів на прокурорській вечірці", - повідомляють журналісти.

Більше про цю новину читайте: http://tsn.ua/politika/prokurori-pogudili-u-naydorozhchomu-klubi-kiyeva-za-pidrahunkami-tsn-na-300-tisyach.html

Экс-министр финансов: Сейчас в бюджете "дыра" 32 млрд. грн.

Обязательства по выплатам из госбюджета до конца года составляют 78,3 млрд грн, однако нужно также погасить долги в сумме 9,5 млрд грн (без учета долга ВТБ: 25,5 млрд минус 16 млрд грн).

Но с учетом плановых поступлений по году в размере 49,2 млрд грн, нехватка средств составит 38,6 млрд грн (49,2 минус 78,3 минус 9,5) до конца года, пишет в своей статье экс-министр финансов Игорь Уманский.

"Если допустить еще одно чудо – возврат займов бюджету, то по самым оптимистическим расчетам кассовый разрыв составляет 32,5 млрд грн.» - отмечает он.

Більше про цю новину читайте: http://economics.lb.ua/finances/2011/12/02/126604_gosbyudzhet_v_luchshem_sluchae_zhdet.html
8

Коментарі

анонім

12.12.11, 22:17

Экс- министр - считать не умеет ...Геолог подсчитал, так тому и быть....Дефицит 11 млрд .....а сдачи ужо разобрали по карманам.....и фсо....
Да и прокуроры то кто?

    анонім

    22.12.11, 22:18

    Спасибо за информер

      32.12.11, 22:41Відповідь на 2 від анонім

      Спасибо за информер

        42.12.11, 23:00

          Гість: lyo Dnepr

          52.12.11, 23:53

          Банановая республика!

            62.12.11, 23:57

            Дыра в бюджете проедена теми, кто жрет фуа-гра и обирает матерей и детей.

              72.12.11, 23:57Відповідь на 5 від Гість: lyo Dnepr

              Банановая республика!Банановым республикам и не снилось!

                83.12.11, 09:33

                Веселі брате /ЛОХ/ часи настали! В голодаючій країні, їжу на смітник!!! Профффесіонали блін!

                  Гість: Лютый Гриня

                  93.12.11, 09:47

                  "Близько 30 прокурорів з усієї України влаштували собі приватну вечірку. Стіл їм накрили у "кінозалі" клубу. Варто зазначити, що середній чек у цьому закладі із випивкою складає близько 5 тисяч гривень, без неї – 2 тисячі", - йдеться у повідомленні. Незрозуміло тільки одне. ЗА ЩО СИДИТЬ Ю.ЛУЦЕНКО???

                    103.12.11, 11:52Відповідь на 5 від Гість: lyo Dnepr

                    Банановая республика!Нет не банановая, ананасовая.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна