хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

WikiLeaks знайшов дві компанії в Україні, які стежать за людьми

Відомий ресурс WikiLeaks представив проект The Spy Files. Це інтерактивна карта світу із зазначенням  країн, в яких ведеться моніторинг телефонних розмов, SMS,  інтернет-з'єднань, і використовуються інші способи стеження за людьми.  На карті можна побачити і компанії, які пропонують рішення для стеження.  В Україні таких компаній виявилось дві: харківська Altron і київський  Delta SPE. Обидві, за даними WikiLeaks, аналізують розмови людей, а  Delta SPE займається ще й моніторингом інтернет-з'єднань.

Серед клієнтів першої компанії є Міністерство внутрішніх Справ  України, Міністерство оборони України, Служба безпеки України, Державна податкова адміністрація України та Державна адміністрація залізничного транспорту України (Укрзалізниця).

В списках клієнтів Altron є також оператори мобільного та фіксованого зв'язку: "Київстар", МТС, "Укртелеком", life:) та Beeline. Послугами компанії користуються і виробники комутаційного і мережевого обладнання: SE Ericsson LLC, Nokia Siemens Networks Ukraine і Veraz Networks Ltd.Altron продає системи аудіореєстрації AMUR, які призначені для автоматичної реєстрації даних у цифровому вигляді від різних джерел сигналу, їх подальшого детального аналізу і довготривалого зберігання. Також у переліку продуктів компанії є система оповіщення "ATRIS", призначена для передачі заданим абонентам необхідного мовного повідомлення, по телефонних лініях міських, відомчих або офісних АТС. Дані про абонентів, їх телефонні номери та інформаційні мовні повідомлення зберігаються в базі даних на диску комп'ютера, керуючого системою, йдеться в її описі. Про клієнтів Delta SPE на її сайті нічого не сказано, але перераховані види послуг, які надає компанія. Це, зокрема, інтернет-моніторинг, моніторинг супутникового зв'язку, моніторинг голосового та факсимільного зв'язку.

На сайті The Spy Files кажуть, що багато хто з перерахованих  проектом компаній, збирають особисті дані користувачів комп'ютерів і  мобільних пристроїв, після чого передають інформацію урядам, в тому числі й інших країн.

ain.ua
15

Коментарі

12.12.11, 18:02

Вік високих технологій! Колись і книжки "друкували" при допомозі гусячого пера!

    Гість: lyo Dnepr

    22.12.11, 20:23Відповідь на 1 від Округ 31

    И шо робить?

      32.12.11, 20:32Відповідь на 2 від Гість: lyo Dnepr

      Знаю один гарний дідівський спосіб,але сумніваюсь, що ти захочеш своє залізо поливати "царською горілкою".

        42.12.11, 21:10

        Тотальний контроль

          Гість: kiralex

          52.12.11, 21:19

          Смысл в этом - нулевой. Без аппарата террора. А с аппаратом... Ну чаушеска показал, как решать вопрос. Но это только тогда возможно, когда дойдёт до костного мозга сограждан, что законы, принимаемые попирателями законов - нелигитимны в принципе. И "вожди оппозиции", загоняющие стадо в "законодательное поле", пойдут на йух. А будут простые полевые командиры

            62.12.11, 23:06

            Одне спасіння - не мати ніякої державної таємниці, щоб ненароком не обмовиться.

              72.12.11, 23:41

              Против лома нет приема... кроме другого лома.

                83.12.11, 07:23

                Облік, основа структури!!!

                  93.12.11, 19:57

                  Вважаю, що це навіть круто, коли стежать -
                  даємо людям добру роботу

                    104.12.11, 12:07

                    начнём следить за теми кто следит