Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Побажання критикам опозиції - бути оптимістами

<span class=' bold ' >С.О Побажання критикам опозиції - бути оптимістами</span>
Розслабтеся усі та заспокойтеся. Регіонали переграють самі себе. Вони краще за нас та за опозицію знають – хто їх справжній ворог. Там і гучніше кричать і більше творять. Отже: Кость Бондаренко,Ірина Біла та інші як будь-який регіонал – несвідомо нам вказує – що саме шкодить владі (від зворотного):
а) єдність опозиції
б) здібності того ж Арсенія Яценюка керувати "Батьківщиною" за тимчасової відсутності Юлії Тимошенко
в) солідарність Заходу з опозицією.
 
 Тому зараз на очах розробляється технологія "слабка, недолуга опозиція, недолугий Яценюк" в середовищі регіоналів. Не переймаємося. Робимо своє – а у регіоналів багато грошей – хай думають, як використовувати їх у інформаційній війні. А ми подивимося – нам це дешевше коштує.
Гірше інше: коли з НАШОГО середовища підігрують тезі "слабка опозиція". Є звісна слабкість - але опозиція сильна підтримокю народу і "м'яч" зараз - на полі саме суспільства. Будемо свідомі: Україна - як третя планета від сонця: у нас опозиція якась "не така" - але на усьому пострадянському просторі немає НІЯКОЇ. Якщо дискредитуємо свою - іншої не буде взагалі. Згадайте, як усім "заважала" Юлія Тимошенко. Тепер її немає на відкритій арені політики - і де тепер рагулі з "власного" табору? "Что имеем - не ценим, потерявши - плачем" - є така російська приказка.

Станіслав Овчаренко
SiT
4

Коментарі

123.04.13, 18:54

От-от. І я про те ж.

    анонім

    224.04.13, 08:16

    Та проплачені тролі -- Фесенки, Бондаренки, Бузини і т.д. -- не можуть бути оптимістами. Їм не за те платять. А заплатять за оптимізм, стануть оптимістами. Їм байдуже, аби платили вчасно.

      Гість: SСHUTZE

      324.04.13, 09:11

      "м'яч" зараз - на полі саме суспільства
      ---------
      м'яч у януковіча.(крапка)