хочу сюди!
 

Людмила

49 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 46-60 років

Невідома Україна - Чорногора, Бребенескул

Це наша країна.

І буде тільки наша, хто б там не тягнув до неї жадібні руки.

6

Коментарі

11.03.14, 23:38

Без похвали. Мої улюблені місця, які я знаю як свою кишеню. Походіть цими околицями ще років із п"ять і Вам самим стане соромно за цей сюжет.

    22.03.14, 00:53Відповідь на 1 від Мреє DAD

    Чому стане соромно?

    Тому що ми розповідаємо про Україну?

      Гість: Малка

      32.03.14, 12:12

      Боже храни Украину!

        42.03.14, 20:24Відповідь на 2 від dugme

        Чому стане соромно?

        Тому що ми розповідаємо про Україну?
        Тому, що робите це так незграбно. Ці місця заслуговують на набагато кращий текст та виклад. Крім того у якомусь кілометрічі є куди цікавіший масив Кедруватий, знову ж озерця під Ребрами, водоспад Мреє, Шпиці, урочище Гаджина, особливо у нагірній частині, Кізі Увлоги, малі та великі Кізли тощо. Що ж стосуєтьсяозера Бребенескул, то з ним пов"язано декілька цікавих легенд, які охоче розповідають місцеві мешканці. В кожному випадку не гнівайтесь на мене.

          52.03.14, 21:30Відповідь на 4 від Мреє DAD

          У цієї програми такий формат - за 4-5 хвилин показати, що таке місце в Україні є. Тому інформація стисла, і зміст більше базується на відеоряді.

          А щодо більш ширшої презентації, вважаю це буде на нашому каналі наступним кроком, коли буде більше фінансування для організації експедицій. Тоді можна торкатися і легенд, і до цього ми колись доберемося.

          А якщо підскажете нам, де шукати відео та фото місць, проя які Ви розповіли, будемо дуже вдячні, обов"язково і їх покажемо: країна має знати більше про казкові місця.

          А Вас запрошую на наш сайт http://intelect-tv.jimdo.com/ і там можете подивитись інші випуски Невідомої України, щоб зрозуміти, чому Бребенескул ми показали саме так...

          Дякую Вам за увагу та критику, і хай про нашу країну знають краще...