хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Івано-Франківськ - Будапешт

Як доїхати дешевше?
Перед поїздкою прикупіть форінти, всю нижче вказану інфо, що стосується часу відправлення уточніть на вокзалі.(адже можуть бути зміни)
Купити форінти можна  в офісах компанії "Українська фінансова група" - знаходиться біля ратуші, зі сторони ресторану " Франко"
1. Машиною, або автобусом до Стрия ( ми їхали машиною)
2. В Стрию пересідаємо на потяг до Чопа. Білети до Чопа купували на Івано-Франківському вокзалі в день поїздки, вранці. Вартість приблизно 60 грн за людину. Поїзд під назвою "Москва - Будапешт" відправляється приблизно в 10 годині вечора. УВАГА! На станції "Стрий" поїзд зупиняється тільки на 2 хв. і не більше!!! Звичайно продають білети у 23 вагон. Оскільки всі вагони даного поїзда є збірними, нумерація вагонів переплутана, тому можна заходити в будь-який ( куди пустять) і шукати свій вагон. Це треба зробити швидко!
3. На вокзалі у Чопі купуємо білети до "Загоні", проходимо митний контроль і сідаємо на потяг. У поїзді проходимо митний контроль з угорської сторони.
4. Приїжаємо до "Загоні", у касі купуємо білет до Будапешту. Вартість 5080 форінтів.Можуть бути проблеми з розумінням часу відправки поїзда, колії і т.д. Тому : нумерація колій написана білою краскою на асфальті. Час відправки та колія появляється приблизно за 10 хвилин на табло перед виходом з вокзалу. Ми їхали до станції "Будапешт Келеті", відправлялись з 5 колії. Існує інший вокзал під назвою "Будапешт Нюгаті"
5. У Будапешті потрібно придбати абонемент на користування їхньою транспортною системою. Абонемент на 3 або на 7 днів. Можна прибдати 1- разовий білет. Абонемент дає право користуватись усіма видами громадського транспорту.
6. Для того щоб отримати консультацію англійською мовою можна підійти до інформаційного центру на вокзалі "Будапешт - Келеті", який знаходиться на тому самому поверсі що і колії. Повертаємось обличчям до виходу і з лівої сторони в куті бачимо знак з буквою "І" - туди за інфо. 
7. Для того щоб купити білети на потяг до іншого міста, спускаєтесь вниз по сходам до інтернаціональних кас.
8. Мова - надзвичайно складна, якщо ви знаєте англійську - ви врятовані ( дуже багато молодих людей знають  англійську)
9. В інфо - центрі вам можуть написати ваше замовлення білету до іншого міста угорською мовою, з ним звертайтесь у касу.

3

Коментарі