хочу сюди!

Ксения

39 років, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-52 років

Ви б допомогли?

Останнім часом погляди людей спрямовані до своєї історії, словесності, культури. Ми обличчям повертаємось до замулених криниць своєї духовності.

Згадуємо про національні свята та обряди.

Нам дозволили відвідувати церкви, слухати будь-яку музику і радіо, читати будь-які книжки.

Нам повернули історичні та культурні пам'ятки, нажаль не всі, як то пектораль, золото Полуботка, цінності вивезені з країни у Росію та Германію.

А чи стали ми від цього духовнішими?

Чи стали ми доброзичливішими?

Чистали ми дійсно через серце пропускати традиції та обряди?

Житель Кам’янця-Подільського, будучи збуреним частим зловживанням твердження про більш духовну чи менш духовну частину України вирішив зробити експеримент – у містах різних регіонів України він вирішив проїхатися із візочком, у якому нібито є дитина і в якому відлітає одне з коліс. «Я просто підрахую, скільки людей у відповідний час дня і на певній віддалі мені допомагатимуть».

Ви б допомогли?

84%, 26 голосів

6%, 2 голоси

10%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
11

Коментарі

124.10.07, 11:12

Спочатку допоміг би поставити колесо на місце, а потім відвалив би тому йолопу відро нерукотвоних піздюлей! І поясню чому: якщо людина вчасно не замінила зламане колесо на возочку найдорожчої для неї дитини і тим самим наражає дитину на небезпеку -- то таке тупе бидло тре пиздити і заганяти в контабори, щоб не розмножувалися.
І назвіть мене тепер бездуховним!

Гість: Swoboda

224.10.07, 11:13

вся наша беда в том, что много говорим...только говорим...а вот, когда касается дела...

Гість: Нюточк@

324.10.07, 11:16Відповідь на 2 від Гість: Swoboda

Чтобы слова не расходились с делом, надо молчать и ни хрена не делать...

424.10.07, 11:18Відповідь на 1 від Dmytro-V

Спочатку допоміг би поставити колесо на місце, а потім відвалив би тому йолопу відро нерукотвоних піздюлей! І поясню чому: якщо людина вчасно не замінила зламане колесо на возочку найдорожчої для неї дитини і тим самим наражає дитину на небезпеку -- то таке тупе бидло тре пиздити і заганяти в контабори, щоб не розмножувалися.
        І назвіть мене тепер бездуховним!
        у мене таке було ненавмесно: я йшла через дорогу (дивишся не на дитину,а на дорогу та машини), і дійсно не помітила і пройшла метрів 5 (на 3 колесах вона теж непогано їхала)
        згодом колесо частенько стало відпадати, поки по гарантії привезли нове
        і за той час я не можу сказати, що багато людей бігли мені допомагати

524.10.07, 11:19Відповідь на 2 від Гість: Swoboda

вся наша беда в том, что много говорим...только говорим...а вот, когда касается дела...ну, хто як, ось Дмитро навідь занадто б допоміг

624.10.07, 11:20

"Останнім часом погляди людей спрямовані до своєї історії, словесності, культури"

Это всегда было. И всегда не было - смотря с какой стороны смотреть

"Ви б допомогли?"

Очередное свинство, провокация.

Гість: Swoboda

724.10.07, 11:21Відповідь на 3 від Гість: Нюточк@

и чё тода бут? если ничё не делать????

824.10.07, 11:21Відповідь на 3 від Гість: Нюточк@

Чтобы слова не расходились с делом, надо молчать и ни хрена не делать...а можна мовчки робити, щоб не було соромно за марно прожиты роки

924.10.07, 11:22Відповідь на 6 від CKB

"Останнім часом погляди людей спрямовані до своєї історії, словесності, культури"

"Ви б допомогли?"

Очередное свинство, провокация.
                  а якщо б як у мене, насправді?

1024.10.07, 11:23Відповідь на 6 від CKB

Більше ніж у радянські часи ,і менше ніж у прадавні та дореволюційні

Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна