Ви б допомогли?
- 24.10.07, 10:44
- Лише українською
Останнім часом погляди людей спрямовані до своєї історії, словесності, культури. Ми обличчям повертаємось до замулених криниць своєї духовності.
Згадуємо про національні свята та обряди.
Нам дозволили відвідувати церкви, слухати будь-яку музику і радіо, читати будь-які книжки.
Нам повернули історичні та культурні пам'ятки, нажаль не всі, як то пектораль, золото Полуботка, цінності вивезені з країни у Росію та Германію.
А чи стали ми від цього духовнішими?
Чи стали ми доброзичливішими?
Чистали ми дійсно через серце пропускати традиції та обряди?
Житель Кам’янця-Подільського, будучи збуреним частим зловживанням твердження про більш духовну чи менш духовну частину України вирішив зробити експеримент – у містах різних регіонів України він вирішив проїхатися із візочком, у якому нібито є дитина і в якому відлітає одне з коліс. «Я просто підрахую, скільки людей у відповідний час дня і на певній віддалі мені допомагатимуть».
Ви б допомогли?
-
-
-
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
Коментарі
Dmytro-V
124.10.07, 11:12
Спочатку допоміг би поставити колесо на місце, а потім відвалив би тому йолопу відро нерукотвоних піздюлей! І поясню чому: якщо людина вчасно не замінила зламане колесо на возочку найдорожчої для неї дитини і тим самим наражає дитину на небезпеку -- то таке тупе бидло тре пиздити і заганяти в контабори, щоб не розмножувалися.
І назвіть мене тепер бездуховним!
Гість: Swoboda
224.10.07, 11:13
вся наша беда в том, что много говорим...только говорим...а вот, когда касается дела...
Гість: Нюточк@
324.10.07, 11:16Відповідь на 2 від Гість: Swoboda
Чтобы слова не расходились с делом, надо молчать и ни хрена не делать...
Мокош
424.10.07, 11:18Відповідь на 1 від Dmytro-V

у мене таке було ненавмесно: я йшла через дорогу (дивишся не на дитину,а на дорогу та машини), і дійсно не помітила і пройшла метрів 5 (на 3 колесах вона теж непогано їхала)згодом колесо частенько стало відпадати, поки по гарантії привезли нове
і за той час я не можу сказати, що багато людей бігли мені допомагати
Мокош
524.10.07, 11:19Відповідь на 2 від Гість: Swoboda

ну, хто як, ось Дмитро навідь занадто б допомігCKB
624.10.07, 11:20
"Останнім часом погляди людей спрямовані до своєї історії, словесності, культури"

Это всегда было. И всегда не было - смотря с какой стороны смотреть
"Ви б допомогли?"
Очередное свинство, провокация.
Гість: Swoboda
724.10.07, 11:21Відповідь на 3 від Гість: Нюточк@
и чё тода бут? если ничё не делать????
Мокош
824.10.07, 11:21Відповідь на 3 від Гість: Нюточк@

а можна мовчки робити, щоб не було соромно за марно прожиты рокиМокош
924.10.07, 11:22Відповідь на 6 від CKB
а якщо б як у мене, насправді?
Мокош