Кіно

Пропоную викладати сюди свої враження від преглянутих фільмів. Підкреслюю - свої. По можливості , також вказувати лінки для скачування:) Фільми на обовязково нові, навідь краще не нові. Особливо прошу викладати не тільки позитивні але і негативні враження. Думаю це буде усім цікаво і корисно.
11+ підписатися

3 учасника

  • mikhaj-bogdan
  • Aleksei S
  • udzen

Жестокие тайны Лондона Whitechapel

   Я майже не дивлюсь телевізор, але майже. Тут випала така неділя, що просто потрібно було вечорами чекати.  Як відомо усе найкраще показують у некондиційний час, в прайм-тайм зомбоящик краще не вмикати.  Так ось про серіал :

Год - 2009 Страна - Великобритания Режиссер - C.Дж. Кларксон Сценарий - Бен Корт, Кэролайн Ип Продюсер - Джули Кларк, Маркус Уилсон, Сэлли Вудворд Джентл Оператор - Балас Болиго Жанр - триллер Премьера (мир) 2 февраля 2009 В главных ролях: Руперт Пенри-Джонс, Филип Дэвис, Алекс Дженнингс, Джонни Харрис, Стив Пембертон, Сэм Стокман, Джордж Росси, Пол Хикки, Кристофер Фулфорд, Клер Рашбрук Джек Потрошитель — псевдоним, присвоенный так и оставшемуся неизвестным серийному убийце , который действовал в Уайтчепеле и прилежащих районах Лондона во второй половине 1888 года. Полиция того времени не была способна его поймать. Смогут ли сделать это современные детективы?

        Опис херовий і ні про що не каже. А мені серіал сподобався. Справді, зовсім не погано.  Правда йде у мене десь в 1-й ночі по Мега, але знайшов у неті, наприклад тут - http://serialy.su/on-line/Whitechapel/Serial-Sovremennyj-potroshitel-Whitechapel-Smotret-On-line-Besplatno-Vse-Sezony.html

         Одним словом стильно так і не погано.

Люди против зомби (2006)

  • 29.08.11, 20:31

              Не везе, щось мені останнім часом на фільми жахів. Ось ще одине повне лайно. Сюжет настільки відстійний, що рука не піднімається описувати  -3.

Последнее прибежище / Il bosco fuori [2006]

  • 29.08.11, 20:23

      Італійській фільм жахів. Сюжет повна мішанинина і галіматья. -3

Ярость / The Rage 2007

  • 25.08.11, 19:47

         Фільм жахів. Почав дивитись тільки тому, що думав це про моїх улюбленних зомбі. Виявилось даремно. Божевільний вчений (мені здальсь він говорив по-українськи :)  ) проводив експеременти і вивів зомбі, щоб знишити капіталістів. Один зомбі втік і чомусь вмер. Його зїли грифи. Вони заразились і почали нападати на людей. Це було вже справді смішно. Далі трафаретна туфта. Моя оцінка - 4.

http://narod.ru/disk/start/12.dl1e-narod.yandex.ru/22650474001/hce1df0fa4acd216a36427e581d6ae098/Yarostj.2007_Santikov.Net_Altair.rar

Пожиратели / Eaters

  • 23.08.11, 18:37

      

               Черговий зомбі-фільм. Потрібно сказати, що я прихильник цього жанру, але навідь мені цей фільм не сподобався. Сюжет пересказувати немає ніякого сенсу. Куча кетчупу і грим зомбі в стилі першого Френкенштейна. -4.

Погребенный заживо

  • 21.08.11, 21:15

                    Цікавий фільм. Гарно дослідженний сюжет, що використовував ще Алан ПО, а те, що фільм лиш частрово американський, теж без умовно плюс.

           Звичайно важко зробити динамічний фільм на такій обмеженній площадці, але авторам це вдалось. Мені сподобалось - 8 балів.

88 минут.

  • 21.08.11, 21:07

                 Шикарний фільм! Звичайно, завдяки мому улюбленному Al Pacino, але сюжет теж захплює. Професор психолог шукає маньяків для ФБР і останній, засудженний до страти  намагається помститись..

              Все динамічно, цікаво, непередбачувано і місцями дійсно страшно. Моя оцінка - 8.

Восстание планеты обезьян / Rise of the Planet of the Apes

 Подивився я цей фільм. Ну що сказати - один разок від нічого робити можна подивитись.

      В секретній лабораторії шукають ліки від Альцгеймера і випробовують їх на шимпанзе. Побічний ефект - мавпи розумнішають, а люди помирають. Головний герой, спасаючи хворого батька, краде ліки і мавпочку. Мавпочка виростає і бунтує. Коротко такий зміст - детальніше не буду, що не псувати перегляд.  

      Моя оцінка за 10 бальною шкалою 4-5.

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3681523