хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Федорович, досить бути гопніком

Нещодавно в Україні сталось кілька непересічних подій, пов'язаних із відомим футболками "Спасибо жителям Донбасса".

Спочатку УБОЗ завітав у офіс компанії ПростоПринт. Спрацювали просто і на провокації: замовили футболки із символікою Євро-2012, коли футболки були готові, замість щасливих клієнтів у офіс завітали серйозні дядьки і почали проводити обшук. Кажуть, що просто на принтері компанії серйозні дядьки видрукували захищені законом торгові знаки, самі розвішали на стінах і почали фотографувати "речові докази".

Потім, вже на Майдані Незалежності інші серйозні дядьки - бійці спеціального підрозділу міліції "Беркут" - без пояснення причин забрали кілька ящиків із тими самими футболками.

Це все показує, на мою думку, одне - влада Януковича розуміє, що народ не задоволений станом речей. Але в той самий час влада Януковича не розуміє, що з цим всім робити.

Абсолютно класичний приклад поведінки гопніка. Коли ти починаєш комусь у темному провулку наводити якісь логічні аргументи, оперуючи фактами і загально відомими аксіомами, то просто отримуєш "на Адєссу" і лягаєш на землю рахувати вибиті зуби.

Янукович і команда сприймають Україну, як "свой район", в якому участковий мєнт - кум сусіда і з дочкою прокурора ти вчора бухав на "Гваздікє". Тому можна по-бєспрєдєлу поводитись з усіма, хто криво подивився.

Але власник ПростоПринту виявився міцнішим хлопцем. Порахувавши зуби і прийшовши до тями Денис Олєйніков оприлюднив відеозвернення, у якому пообіцяв, що "стільчики під жопами горітимуть" і 22 листопада на Майдан вийдуть 200000 людей, яким ця влада стала кісткою в горлі, стравоході, шлунку і прямій кишці.

Я чомусь дуже впевнений, що за Олєйніковим підтягнуться й інші підприємці, студенти і небайдужі. Я упевнений, що вони будуть не тими, хто вже класично ходить на мітинги за 50 грн, а справжніми. І тоді вже, Віктор Федорович, футболками не обійдеться.

І, на жаль, Вікторе Федоровичу, вже пізно купувати книжку "Правила етикету". Хіба у гори тибету і мантри слухати. Кажуть, вертаються звідти іншими людьми. Але то років десять треба побути там. Ми вас відпустимо!

 
Костя Бєглов
12

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

124.09.11, 09:03

Очень точное сравнение. И самое страшное, что это похоже правда

    Гість: VikLeo

    224.09.11, 09:22

    Хам і його каманда буде правити поки більша частина українців буде смдіти і чекати та думати що від нічого не залежить

      324.09.11, 10:28

      Поведение этой гоп-компании - очередное подтверждение того, что “проФФесионалы и кАнкретные пацаны” - просто идиоты и трусливые жлобы, если так боятся услышать мнение о себе.

        426.09.11, 16:20

        А поки що, я так зрозуміла, Деніс Олейніков втік за кордон.

          54.10.11, 17:02

          Мдя... Слабоват Олейников на Майдан людей выводить, про его существование 5% людей знает... Революция с Донбасса начнется...