хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Сьогодні всесвітній день води (ДОПОВНЕНО)




Самая грязная река в мире (10 фото)
Самая грязная река в мире (10 фото)
Це рікаРека Цітарумна острове Ява в Индонезии.http://ziza.qip.ru/2011/07/20/samaja_grjaznaja_reka_v_mire_10_foto.html
А  це Карпати, Тиса  весною
        Чи  мають  взяти  нас  в Європу? Тиса  впадає в  Дунай з  усім, що  в ній  пливе..Це  не  тільки різноманітне  сміття, а також неочищені  каналізаційні   стоки з  декількох  районів Закарпаття. Така  ситуація  не  тільки  в  Закарпатті  і не  тільки  на Тисі.  Що  з нами стало, люди?  Ми справді  патріоти, доброчесні Християни?  А  може  просто безглузді споживачі,  покоління божевільних, що  замість  чистої  землі,  чистої  води,  яку  передали  нам  в спадок предки,  залишимо  своїм  дітям  тільки  ріки  отруєної  води та гори  непотребу?  
         Спробуйте  зробити  невеликий  експеримент з хатнім  сміттям і розділіть  окремо  упаковку  від відходів  продуктів.  Більшість із  вас  виявить , що, не дивлячись  на скромний  споживацький  кошик,  різноманітної  упаковки  назбирується  набагато більше  ніж інших  відходів . Я  для  себе  певні  висновки  уже  зробила і пробую  утилізувати  частину  цього  на  селі... Чи може  кожен  з  Вас  почати  з  себе  і  спробувати  створювати менше  мотлоху? Думаю зможе,  якщо відчує  і  свою  відповідальність  за  наслідки  свого  перебування  на  планеті.  
     Отож  пам"ятаючи,  що  прісної  води  на  планеті  тільки 2,7 %,  а  придатної  для  пиття  і того  менше, робімо те, що можемо  зробити хоча б ми,  кожен  з нас, щоб  очам  не  було  соромно  за  руки. Може  я  перебільшую? Отож  чекаю  на  вашу  думку.

5%, 1 голос

0%, 0 голосів

5%, 1 голос

85%, 17 голосів

5%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
17

Коментарі

122.03.13, 00:41

Думка такая - сам Дунай и без Тисы - сточная канава Европы. Если и браться за ум, то сообща.

    222.03.13, 00:41

    Передостаннє!!

      322.03.13, 00:46

      Мені немає потреби переглядати свій підхід до проблеми... Я давно вже переймаюся екологічними проблемами, сповідую бережливе ставлення до природи і природних ресурсів, а починати в тій справі дійсно треба з себе... Ми виснажуємо природу своєю непоміркованістю, пожадливістю, своїм відчуттям вседозволеності...

      Інколи у мене складається враження, ніби я народилась з таким уявленням про світ, в якому кожна людина мусить розуміти, усвідомлювати свою власну відповідальність за те, як вона живе і що залишає після себе... Але чи багато людей на те спроможні? Чого очікувати на вулицях, якщо у багатьох смітник - у головах?

      P.S. До речі, щойно закінчила друкувати (по роботі) замітку про якість питної води, і побачила Вашу замітку... Співпадіння?

        422.03.13, 01:22Відповідь на 3 від no-sense

        Повністю з вами згідний.Люди самі собі риють пастку,з якої потім ох як тяжко буде вибиратись.

          522.03.13, 02:02Відповідь на 4 від samosul

          Повністю з вами згідний.Люди самі собі риють пастку,з якої потім ох як тяжко буде вибиратись.Важко уявити, що бодай хтось може не розуміти, що якщо забруднювати воду хімікатами - потім ті ж хімікати муситимеш пити... якщо розкидати сміття - то зрештою житимеш посеред звалища... Це лежить на поверхні, і не треба мати кандидатського ступеня, аби розуміти ці ази... Не так вже й багато треба зусиль, аби не перетворюватись самим на худобу і не перетворювати світ навколо себе на свинарник... Але і цю дещицю багато хто ігнорує... хто з лінощів... хто з байдужості... хто з принципу "після нас - хоч потоп"...

            Гість: Неополетанец

            622.03.13, 02:19

            Да , на земле не лучше , Украина =помойка .
            Кто обычно кидает мимо мусорных баков , урн и тд и тп , можно назвать кратко :``лошади``

              722.03.13, 02:43Відповідь на 6 від Гість: Неополетанец

              лошади своим навозом удобряют. упаковки, бычки, жвачки они не разбрасывают.

                Гість: Неополетанец

                822.03.13, 02:47Відповідь на 7 від Al KazlOFF

                лошади своим навозом удобряют. упаковки, бычки, жвачки они не разбрасывают.невтуда , где стоит -там и срёт . жвачками, бычками ,пакетами.
                а лошади хорошие , не в ковычках .

                  922.03.13, 02:50Відповідь на 8 від Гість: Неополетанец

                  так это не лошади в кавычках, а человеки без всяких кавычек.

                    анонім

                    1022.03.13, 06:35

                    Вчора вийшов за село -- ЖАХ. Мішки сміття, пластик, пляшки розкидано такою смугою. І що особливо дістає -- половина усього викинутого може бути з користтю утилізовано. Про воду говорити нема чого -- наш лиман замулюється, зароста очеретом і нікому діла до того.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна