Футбол України

Останні новини та події українського футболу - Чемпіонат України, Суперкубок України, Кубок, Прем'єр ліга - результати матчів
34+ підписатися

Топ-5 перфомансов ультрас Карпат в сезоне 2011/12

Мені на  найбільше до вподоби №2 з Т.Г. Шевченко . Сюди

Збірна легіонерів чемпіонату України

  • 22.12.11, 11:22

 
Може хто цікавиться баскетболом та знає що проводять "Матчі зірок" між збірною легіонерів та України. Про це мені сказав брат, який ним трохи цікавиться, а я, в свою чергу одразу ж згадав про футбол, і подумав, що було б цікаво подивитися на таке протистояння. Що таке легіонер всі прекрасно знають, в більшості клубів вони лідери, Чемпіонат України не виключення. 

От якого суперника я бачу для нашої збірної:

Воротар:

Це - Володимир Дишленковіч. По адекватному регламенту він мав би вважатися легіонером, оскільки за збірну України грати він права не має. А про те, що він один з кращих кіперів в Україні й говорити не потрібно. Страхувати його будуть Мартін БогатіновДамір. Вибирати навіть не потрібно, тому що не має з кого. Є ще, що правда, Ісса Ндоє з Волині, проте в стартовому складі його вже давно ніхто не бачив.

Захисники:

Правий захисник Даріо Срна, одразу ж й капітан. Здається навіть не має потреби писати "чому", 205 матчів в чемпіонаті України та 17 голів. А командувати Даріо, як всі знають, вміє. При чому не тільки гравцями, але й суддями.  На запас Крістіан Вільягра з Металіста, який чимось нагадує Дані Алвеса з Барселони. Центральні захисники Папа Гує(ще не українець) та Марко Торсіглері. Такий собі харківський центр, думаю має виглядати надійно. На запас Деле Аделейе з Таврії. Зліва Горан Попов, та на запас Борха Гомез з Карпат, принаймі аби розбавити трохи розбавити гравців з топ-команд УПЛ, хоча початково мій вибір падав на Фініньо з Металісту, який, що правда, зіграв на цій позиції лише декілька разів, при чому не дуже в дало.

Півзахисники:

Хосе Соса, з першого свого матчу чудово доповнив атаку Металіста, відзначившись забитим голом. Не просто що разу його викликають в збірну Аргентини, в Баварії він грав саме на цій позиції, хоча зараз в Металісті разом з Хавєром, якого я теж бачу в цій збірній, виконує роль відтягнутого інсайда. На запас Косту на Жадсона, а Клейтон в центрі компанію складе, хоч і дуже схильний до травм, Фернандіньо. ЗправаВілліан, який більш розвинутий за Тайсона як півзахисник.

Нападники:

При всій повазі до Майкона з Волині, який завершив першу половину чемпіонату України крщим бомбардиром, при всім бажанні розбавити гравців лише з команд лідерів, я його бачу лише дублером Брауна Ідейета Ніколя Калініча, оскільки тут ще справа в симпатії напевне. В них я бачу ідеальних форвардфів. Що правда першому бракує трохи стабільності, проте як я вже писав про нього голи він забиває дуже важливі. З іншої сторони, колі Майкон забивав свій останній гол?

Тренер:

Я все більше та більше находжу мінусів у відставцы Кононова. Був би Кононов тренером Карпат далі був би він і в збірній, тепер доводиться ставити Луческу, який в цьому сезоні на це мало заслуговує, так само як Сьомін. Але в нього принаймі є якісь досягнення в минулому. Про [с]Рамоса я й згадувати не збираюся.

Dream Team 4-4-2 football formation

Огляд першої половини чемпіонату України

  • 16.12.11, 02:53
Ну от, в 2011 українські команди уже відіграли всі свої матчі.  А "замерзли" вони на таких позиціях.



Незважаючи на те, що найбільша інтрига завжди саме в другій половині сезону, коли команди раптом схаментуться і усвідомлять куди вони котяться, як от Металург Запоріжжя в минулому сезоні, що правда схаменувся він запізно, коли перша ліга була вже надто близько.

10. Браун Ідейе. Вже в першому своєму матчі проти Олександрії відзначився дублема, дуже добре вписався в гру Динамо, та вже має 10 голів на своєму рахунку, відстаючи від Майкона та свого одноклубника Андрія Ярмоленка всього на 1 гол. Гравець, що правда, Браун не стабільний, проте вміє відкриватися коли потрібно і забивати важливі голи, у важливих матчах. Як от з Карпатами, Металістом.






9. Металіст. Такої гри команда не покузувала вже давно, якщо взагалі показувала. Нічим не гірше Шахтаря чи Динамо, власне кажучи першого він навіть перміг, от тільки стабільності не бракує харків'янам.


 
8. Давід Таргамадзе. Екс-гравець Файбурга, хто знає де була б Олександрія без цього гравця. На разі один з кращих в УПЛ, привернув до себе увагу багатьох клубів Європи, в тому числі такого як Порту.



7. Майкон. На разі кращий бомбардир цього чемпіонату України з футболу з 11-ма мячами, в ногу з Ярмоленком, хоча правильніше "Ярмоленко іде в ногу з Майконом", оскільки у Майкона 16 матчів, Ярмоленка - 19. Хоча на разі форвард, здається, пішов на спад. Можливо через конфлікт з Кварцяним, декілька вилучень під ряд.





6. Іллічівець. На початку сезону ця команда виявляла бажання грати в ЛЄ, орендувавши у Шахтаря гравців чуть не на дві команди, в тому числі таких як Фомін, Віценець, Кожанов, Іщенко, Бутко. Хоч команда й займає на разі 10 сходинку, показує жахливу гру.



5. Суддівство.  Уже декілька клубів писало лист ФФУ, а УПЛ поставило ультиматум Рабіновичу, Кварцяному та Слободяну. Декілька жахливих помилок, таки як гра Срни рукою в матчі з Кривбасом, гол рукою Де Матоса.






4. Кривбас. Клуб, який колись ледве вибрався із дна таблиці завдяки талановитому наставнику Юрію Максимову, зараз займає 5-ту сходинку з 31-м очкам, відстаючи від Дніпра, головного-клубу, всього на 2 очки.


3. Перевибори президента УПЛ. Що правда ніяких первиборів не сталося, знову претендуючий на посаду президента УПЛ Віталій Данілов обійшов свого опонента Андрія Курганського на два голоси, на такий же строк він залишиться, тобто два наступних роки. 



2. Карпати. В минулому сезоні цю команду нарікали третьою силою. Ця команда створювала не аби які проблеми Шахтарю й Динамо, не кажучи вже про Металіст та Дніпро. Ніхто й уявити не міг, що в цьому сезоні Карпати почнуть боротися за виживання. Чи то проблема в поганому виступі у Лізі Європи, чи то в трансферній політиці. Тим не менше Карпати лишилися любого вболівальникам наставника - Олега Конова і ходять слухи про урізання бюджету.



1. Головним розчаруванням цього сезону є однозначно Дніпро. Клуб, який вже давно виявив бажання скласти конкуренцію Динамо та Шахтарю. Але попри те, що вони підсилилися висококласними гравцями, такими як Калініч, Боатен, Матеус і найняли кваліфікованого спеціаліста Хуанде Рамоса, Дніпро далі займає четверту сходинку, от тільки відрив збільшився набагато.


Як би це банально не звучало на фоні виступу в Європі наших лідерів, я вважаю що чемпіонат трохи виріс, а саме вирівнявся. Середні команди трохи підтягнулися, і попри відсутність Карпат за зону ЛЄ бориться 5 команд, Арсенал підсилився дуже якісними футболістами, після переходу в Таврію Калініченка та Назаренка команда не на жарт розігралася, Кривбас на разі дуже цікава команда, рівень аутсайдерів теж виріс, враховуючи що на дні такі команди як Карпати та Зоря, а в Олександрії футболісти як Таргамазде я декілька гравців ЦСКА, вже колишніх. 

Що вже казати про інфраструктуру. В Україні з'явилося три стадыони Євро рівня. У Львові, Одесі та Києві, і кожен має власника. Динамо перїхавши на Олімпійський буде орендувати стадіон ім. Лобановського Арсеналу, ФК Львів ж може переїхати на стадіон Україну.

Матч «Карпати» – «Динамо» К – на «Арені Львів»!

Футбольний клуб «Карпати» (Львів) та стадіон «Арена Львів» на взаємовигідних умовах досягли домовленості про те, що матч 20-го туру Прем`єр-ліги «Карпати» – «Динамо» (Київ), а також подальші домашні поєдинки «зелено-білих», відбуватимуться на новому стадіоні, що прийматиме матчі чемпіонату Європи 2012 року.

Даної згоди сторони дійшли, зважаючи на спільне прагнення відповідності найвищим стандартам організації футбольних матчів і піклуючись про максимальний комфорт для вболівальників.

Тож до зустрічі 10-го грудня, о 15:00 (саме у цей час розпочнуться урочистості, присвячені першому матчу «Карпат» на новому стадіоні), на «Арені Львів», де «зелено-білі» відкриють нову сторінку у своїй славній історії матчем з київським «Динамо»!

Донецьк знову бикує.

Фанати Шахтаря побили стюардів.

Став відомий календар відбору Чемпіонату Світу-2014

У середу, 23 листопада, у Варшаві відбулася зустріч представників національних федерацій, чиї національні збірні у групі H виборюватимуть путівки до фінальної частини чемпіонату світу, для узгодження календаря матчів відбірного циклу. До складу української делегації входили віце-президент ФФУ Володимир Лашкул, головний тренер Олег Блохін та працівники Комітету по роботі зі збірними ФФУ.

Головним результатом переговорів стало те, що сторони досягли компромісу, а відтак потреба вдаватися до процедури сліпого жеребкування відпала. Нижче ми наводимо календар матчів у групі H а також інформуємо, що Олег Блохін свій коментар стосовно розкладу поєдинків надасть завтра, 24 листопада, після повернення на батьківщину.  2012 рік 7 вересня Молдова Англія Чорногорія Польща  11 вересня  Англія УКРАЇНА  Польща Молдова  Сан-Марино Чорногорія  12 жовтня Англія Сан-Марино  Молдова УКРАЇНА  16 жовтня УКРАЇНА Чорногорія  Польща Англія Сан-Марино Молдова  14 листопада Чорногорія Сан-Марино

2013 рік

22 березня Сан-Марино Англія Польща УКРАЇНА  Молдова Чорногорія 26 березня Чорногорія Англія  УКРАЇНА Молдова  Польща Сан-Марино  7 червня Чорногорія УКРАЇНА  Молдова Польща  6 вересня  УКРАЇНА Сан-Марино  Англія Молдова  Польща Чорногорія  10 вересня  Молдова Сан-Марино  УКРАЇНА Англія 11 жовтня  Молдова Сан-Марино УКРАЇНА Польща Англія Чорногорія  15 жовтня Англія Польща

Сан-Марино УКРАЇНА

Чорногорія Молдова

Федерація Футболу України

Англійські журналісти були впевнені, що бульвар і університет ..

Учора, 15 вересня, після прес-конференції
тренера Сток Сіті Тоні Пуліса українським журналістам довелося
затриматися в конференц-залі, щоб задовольнити цікавість британських
колег, що прилетіли на матч з Динамо, повідомляє
Динамоманія.
Представників британських ЗМІ цікавило,
наскільки буде заповнений стадіон, як гаряче київські фани підтримають
свою команду - цілком звичні питання.Але було і незвичайне питання – під
час перельоту до Києва англійські
журналісти вивчали карту і
путівник і знайшли там кілька назв,
пов'язаних з прізвищем
Шевченко
 Далі

Соціальна мережа фанатів спорту

Давно виношував ідею створення соціальної мережі на зразок Фейсбука та Вконтакті.Хотілось зробити щось оригінальне,чого ще нема в інтернеті.Кількатижнева праця закінчилась,(на жаль-фантастично не вистачає часу),сьогодні презентую соціальну мережу фанатів спорту-http://fanaty.in.ua/
Іще існує купа недоробок,купа планів,але :вже зараз можна реєструватись( реєстрація дуже проста,можна за бажанням заповнювати не всі поля),можна додавати своє фото та відео ,давати оголошення,залишати повідомлення на стіні,додавати та запрошувати друзів та інші функції соціальних мереж.Мережа має,як на мене,дуже симпатичний та зручний блог,де можна додавати свої дописи.
Важко знайти в інтернеті хороші компоненти,модулі,плагіни російською,а українською й поготів.Тому,ще не все на сайті українізовано.Це дуже марудна робота,доводиться перекладати кожне слово та вносити зміни до файлів.Тому,прошу пробачення за недоробки та чекаю ваших побажань та вашої критики.
Які плани:в найближчі дні в мережі буде можливість дивитись спортивні телеканали,буде стрічка онлайн спортивних подій,таблиці та результати багатьох футбольних чемпіонатів,вікторини та опитування,чат і т.д.

Ліга Європи для України

Ліга Європи
В швейцарському Ньоні відбулося жеребкування 4-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

"Металіст" (Україна) - "Сошо" (Франція)
"Ворскла" (Україна) - "Динамо" (Бухарест, Румунія)
"Дніпро" (Україна) - "Фулхем" (Англія)
"Літекс" (Болгарія) - "Динамо" (Київ, Україна)
ПАОК (Греція) - "Карпати" (Україна)


Ваші враження

Україна та Польща знову разом

За
підсумками жеребкування кваліфікації ЧС-2014 збірна України потрапила у
групу Н разом із Англією, Чорногорією, Польщею, Молдовою та Сан-Марино.


У суботу відбулося жеребкування відбірного турніру чемпіонату
світу-2014, що пройде у Бразилії. За його підсумками збірна України
потрапила в групу H, де їй протистоятимуть команди Англії, Чорногорії,
Польщі, Молдови та Сан-Марино.

Нагадаємо, що відбірний турнір
зони Європи пройде із 7-го вересня 2012 року по 15 жовтня 2013-го.
Дев'ять переможців груп пройдуть напряму у фінальний турнір у Бразилії,
котрий відбудеться із 12 червня по 13 липня 2014 року. Вісім найкращих
команд, що посядуть другі місця, із 15 по 19 листопада 2013-го
виборюватимуть у двоматчевих протистояннях останні чотири путівки на
мундіаль.

Склад усіх груп:

А) Уельс, Македонія, Шотландія, Бельгія, Сербія, Хорватія

В) Мальта, Вірменія, Болгарія, Чехія, Данія, Італія

С) Казахстан, Фарерські острови, Австрія, Ірландія, Швеція, Німеччина

D) Андорра, Естонія, Румунія, Угорщина, Туреччина, Нідерланди

E) Ісландія, Кіпр, Албанія, Швейцарія, Словенія, Норвегія

F) Люксембург, Азербайджан, Північна Ірландія, Ізраїль, Росія, Португалія

J) Ліхтенштейн, Латвія, Литва, Боснія і Герцеговина, Словаччина, Греція

H) Сан-Марино, Молдова, Польща, Україна, Чорногорія, Англія

I) Фінляндія, Грузія, Білорусь, Франція, Іспанія